De ce seturile de lego duplo de la Bebelas.ro vor fi mereu principala atracţie pentru copiii mici

Copiii sunt centrul universului unei familii trainice şi bazate pe iubire, încredere, veselie şi caldură. Pentru ca juniorii să crească armonios şi să îşi poată trăi copilăria aşa cum se cade, magazinul online de produse pentru copii şi părinţi Bebelas.ro oferă diverse articole de îngrijire, produse de cosmetică, hăinuţe, jucării, echipamente pentru îngrijire, mobilă şi accesorii pentru camera celui mic, dar mai ales promoţii şi produse resigilate la preţurile cele mai bune de pe piaţă.

Pentru că este vorba despre o firmă înfiinţată în anul 2012 în Oradea, Bebelas.ro vine în permanenţă cu noutăţi şi produse care asigură publicului ţintă ceea ce este necesar, dar şi ultimele tendinţe în materie de îngrijire şi dezvoltare echilibrată a copiilor mici. Cu peste 3 ani de experienţă pe piaţa jucăriilor şi articolelor necesare în familiile cu copii, Bebelas.ro are o idee foarte clară despre ceea ce îşi doreşte fiecare părinte pentru copilul sau, în momentul de faţă.

Bebelas.ro – o „platformă de pe care părinţii pot afla care sunt cele mai noi şi bune produse, accesorii şi jucării” pentru copii

Mai mult de atât, pentru informaţii pertinente, poveşti cu si despre copii fericiţi şi părinţi iubitori, pentru descrieri de produse şi lansări de articole noi pe site, magazinul virtual bebelas.ro asigură şi un blog integrat pentru persoanele care corespund acestei pieţe ţintă.

Pentru că ştie cât de importante sunt jucăriile şi jocurile în dezvoltarea şi asigurarea unei oaze de confort pentru cel mic, firma Bebelas.ro din Oradea este lansată cu scopul de a fi mai mult decât un magazin online. Aceasta este definită de manageri drept o “platformă de pe care părinţii pot afla care sunt cele mai noi şi bune produse, accesorii şi jucării” special create pentru bucuria juniorilor din toată ţara.

Copiii mici si jocurile de LEGO DUPLO

Oricând un joc de lego duplo de pe site-ul bebelas.ro va consta într-un cadou mai mult decât ideal pentru un copil cu vârsta între 1 an şi jumătate şi 5 ani. Varietatea care defineşte această categorie de jucării pentru copii mici este motivul pentru care din ce în ce mai mulţi părinţi din toată România apelează la site-ul bebelas.ro pentru a cumpăra seturile de lego dorite şi adorate de cei mici.

În magazinul general bebelas.ro, la secţiunea “Jucarii LEGO”, pot fi regăsite în jur de 22 de modele de seturi LEGO DUPLO, încadrate în funcţie de genul copilului: 7 jocuri fiind destinate băieţilor, 8 tipuri de LEGO fiind destinate fetelor, restul fiind potrivite pentru ambele genuri. În ceea ce priveşte piesele de lego pentru băieţi, părinţii pot comanda cu încredere seturi ca: “Primul meu autobuz LEGO DUPLO”, “Salupa de stins incendii LEGO DUPLO”, “Masina de raliuri LEGO DUPLO”, sau “LEGO DUPLO Set de accesorii pentru tren”. Părinţii de fetiţe pot alege între “LEGO DUPLO Casa in care sa ne jucam”, “LEGO DUPLO Castelul regal al Sofiei Intai” sau un “Set cadou complet LEGO DUPLO”.

De ce seturile de astfel de cuburi colorate de la Bebelas.ro vor fi mereu atractive pentru copiii mici?

Aceste jocuri de LEGO DUPLO pentru copii sunt proiectate după chipul şi asemănarea personajelor de desene animate favorite, după personaje din filme pentru juniori, după personaje din cărţile de poveşti, dar şi după persoane şi obiecte ce sunt întâlnite în viaţa reală în fiecare zi, printre noi. Aceste seturi de cuburi colorate şi creative sunt uşor de asamblat, vin cu instrucţiuni precise şi ghid de folosire, dar şi cu diferite accesorii care stârnesc atenţia şi ajută copilul să înveţe să se dezvolte frumos. Fiind desemnate pentru lumea celor mici şi având înfăţişări diferite, jocurile de LEGO DUPLO de la Bebelas.ro ajută la intensificarea imaginaţiei copiilor, la îmbunătăţirea diferitelor abilităţi de care au nevoie pentru a creşte armonios, dar şi la înţelegerea de către copii a lumii în care trăiesc.

Factorul de senzaţional pe care îl prezintă de fiecare dată, încă de la apariţia pe piaţă, seturile de LEGO se referă la celebritatea eternă a acestui tip de jucării. Deoarece ştie că joaca este o activitate esenţială în viaţa fiecărui copil, magazinul online Bebelas.ro oferă reduceri, promoţii, produse resigilitate mai ieftine, dar şi fidelizează în permanenţă cumpărătorii care aleg seturile de LEGO DUPLO pentru juniori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5