În cadrul parteneriatului iniţiat de Şcoala “Avram Iancu”,

De Halloween, la Grădiniţa nr. 12 Bistriţa

Continuând tradiţia şi implicarea în activităţi didactice comune, în cadrul protocolului de parteneriat, iniţiat de Şcoala Generală “Avram Iancu” din Bistriţa, cele două tenace, prompte şi devotate meseriei de profesor, cu reale calităţi de regizor, prof. Edith Tămaş şi prof. Mioara Corda – având ca specializare predarea limbii engleze, au fost în vizită la Grădiniţa nr. 12 din Bistriţa, situată pe str. Andrei Mureşanu, nr. 44A, împreună cu elevii din clasa a V-a B, oferindu-le micuţilor “grădinari” un superb, atractiv şi electrizant spectacol cu ocazia sărbătoririi Halloween-ului.

Au participat la acest deosebit eveniment grupa pregătitoare, condusă de d-nele educatoare Elisabeta Marton şi Iulia Vlaşin, două grupe mari coordonate de educatoarele Alexandra Călugăr, Larisa Mateiu şi, respectiv, Cristina Bumb şi Mihaela Sângeorzan.

Directoarea grădiniţei, d-na Eugenia Farcaş, ne-a precizat că unitatea lucrează în sistem step by step, se bucură de acest parteneriat, care este benefic pentru grupa pregătitoare care învaţă limba engleză şi vor continua activităţile, copiii de la grădiniţă au dat dovadă de cunoaşterea limbii engleze, au cântat şi au recitat poezii în această limbă.

De remarcat faptul că atmosfera deosebită a fost creată de “actorii” clasei a V-a B de la Şcoala Generală “Avram Iancu” – fiind o clasă cu predarea limbii engleze intensiv, susţinut de un frumos, instructiv şi educativ program artistic, în limba engleză, costumaţi în ţinută de carnaval, reprezentând vrăjitori, Dracula, diverse spirite etc. şi interpretându-şi rolurile impecabil sub coordonarea celor două profesoare.

Au dat dovadă de reale cunoştinţe de limba engleză, ceea ce presupune că la această şcoală clasele de limba engleză sunt un etalon.

Micuţii “grădinari” s-au antrenat în acest frumos spectacol, au gustat, din plin, momentul şi s-au bucurat de vizita colegilor mai mari. Urmează ca această grupă pregătitoare să le întoarcă vizita celor de la “Avram Iancu”, în ajun de Moş Nicolae.

A fost o reuşită deosebită, cu implicaţii şi motivaţii psihopedagogice pe măsură, fapt ce merită să adresăm felicitări doamnelor profesoare, doamnei directoare, doamnelor educatoare şi, nu în ultimul rând, elevilor din clasa a V-a B de la Şcoala Generală “Avram Iancu”, urându-le, tuturor, la mai multe şi la mai mare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5