În premieră la “Dansez pentru tine”, toate echipele vor intra la duel

De pe primul loc, Ovidiu si Aylin, la duel

VOTATI PRIN SMS LA NUMARUL 1322 CU TEXTUL “Aylin” SAU LA NUMARUL 0900760403 PRIN APEL

După cel de-al doilea duel consecutiv, echipa formată din prezentatorul de ştiri Daniel Niţoiu şi Alexandra Mareşi a fost eliminată din "ringul visurilor".

Vinerea viitoare vom asista la o sitaţia fără precedent în istoria emisiunii, deoarece toate echipele rămase în concurs sunt "condamnate la duel".

Toate perechile s-au clasat pe locul întâi, mai puţin echipa formată din Aylin Cadir si bistriteanul nostru Ovidiu Danci, care a reuşit să ocupe locul al doilea, editia trecuta fiind pe locul I cu tema travesty. Din acest motiv, toate cele patru echipe rămase la "Dansez pentru tine" se vor lupta vinerea viitoare pentru a rămâne în concurs.

Ediţia de vineri seară a emisiunii "Dansez pentru tine" a fost una incendiară, pentru că perechile concurente au fost nevoite să cucerească telespectatorii şi juriul cu dans la bară cu tema Balul Burlacilor.

Partenera bistriteanului, Aylin a fost o mireasă foarte sexy şi a dansat la bară lăsând să i se vadă formele apetisante. Aproape de finaulul dansului ea a ramas doar în chiloţi şi corset. Notele primate au fost Beatrice Rancea a dat 9,5, Emilia Popescu – 9, Mihai Petre – 8,5, Cornel Patrichi – 9, Wilmark-9,5 .La “Bollywood”, echipa Ovidiu Danci -Aylin a obţinut cele mai mici note. Beatrici Rancea a declarat ca dansul nu a fost foarte spectaculos. Daca editia trecuta Cornel Patrichi a ridicat-o in slavi pe Vica, coregrafa echipei Aylin Cadir si Ovidiu Danci, de aceasta data juratul nu a fost atat de mandru.

Echipa a primit urmatoarele note de la: Beatrice Rancea- 9, Emilia Popescu- 9, Mihai Petre- 8,5, Cornel Patrichi 8,5, Wilmark-9.

Ovidiu şi Aylin au avut un punctaj de 89,5 iar colegii lor, Pepe şi Andreea, Jojo şi Ionuţ, respectiv Catrinel şi Ionuţ, acelasi punctaj toate trei echipele de 98. În premieră la “Dansez pentru tine”, toate echipele vor intra la duel. Pentru a fi alaturi de Ovidiu, si a-l ajuta sa isi deschida o scoala de dans la Bistrita, mai e un pas pana la marea finala,

VOTATI PRIN SMS LA NUMARUL 1322 CU TEXTUL “Aylin” SAU LA NUMARUL 0900760403 PRIN APEL

http://dansezpentrutine.protv.ro/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5