Sursa CanCan.ro

Doi bistriţeni, angajaţi ai Armatei Române, acuzaţi că sunt implicaţi în afaceri imobiliare dubioase! Primul cuplu de români căsătoriţi în Afganistan a lăsat fără casă o vedetă de la "Dansez pentru Tine"

Ovidiu Danci ameninţă că îşi dă foc în faţa unităţii în care lucrează Alexandru şi Daiana Ilie, foşti prieteni ai săi, pe care îi acuză că i-au luat casa din Bistriţa şi ar fi refuzat ulterior să dea curs unei înţelegeri verbale pe care au avut-o.

Drama fostului concurent de la "Dansez pentru tine" a început în urmă cu cinci ani, când credea că a făcut o tranzacţie foarte bună pentru el.
Înainte de începerea crizei, a făcut credit la bancă şi a cumpărat un apartament pe care a achitat 102.000 de euro, iar apoi spune că a mai investit încă 30.000 de euro în lucrările de amenajare. La scurt timp însă, căderea pieţei imobiliare i-a scăzut atât valoarea locuinţei, cât şi posibilităţile materiale. Aşa au început problemele.

A divorţat, iar ulterior banca i-a luat casa pentru că nu a achitat la timp ratele. Trebuia să rezolve situaţia cu ajutorul unor prieteni, Daiana şi Alexandru Ilie, care locuiau în chirie chiar în apartamentul respectiv.

"Banca a scos casa la licitaţie pentru 17.000 de euro, iar ei au cumpărat-o. Înainte de asta, avusesem o înţelegere verbală, prin care ei urmau să-mi returneze apartamentul, iar eu să le dau în trei ani banii înapoi, plus un teren intravilan de 1000 de metri pătraţi", a explicat Ovidiu Danci pentru CANCAN.RO.

Totul părea să se rezolve pentru el în momentul în care a aflat că va participa la "Dansez pentru tine". A venit la Bucureşti, unde a făcut pereche cu Aylin Cadir. A câştigat 15.000 de euro, astfel că le-a transmis soţilor Ilie că este gata să le returneze banii. Aici încep surprizele.

"Mi-au spus că mi-au împrumutat casa pe un an, deşi de fapt era vorba de trei. Pe mine nu m-au întrebat nimic, deşi aveam toate lucrurile acolo. Nu am mai recuperat nimic din ce aveam în casă. Le-am tot spus că am banii şi că vreau să facem schimbul despre care am vorbit, dar mă tot amânau. Am aflat că fuseseră transferaţi la Bucureşti, iar apoi pur şi simplu nu au vrut să-mi mai răspundă. Eu am banii şi terenul, vreau să respecte şi ei înţelegerea", a explicat Ovidiu Danci.

"Prin intermediul unui prieten, care acceptase să-i plătesc cei 17.000 de euro plus terenul, chiar le găsisem un apartament finisat în Bistriţa. Le-am propus să facem schimbul, dar nu mi-au dat niciun răspuns. După un timp, mi-au propus să le dau în plus faţă de ceea ce stabilisem câte 600 de lei pe lună, până când ies ei la pensie, pentru că aceşti bani îi primeau ei de la Armată dacă nu aveau casă. Nu mi s-a părut corect, în condiţiile în care nu aşa ne-am înţeles. Am fost adus la disperare, le-am spus că îmi voi da foc în faţa unităţii în care lucrează ei dacă nu îşi respectă promisiunea pe care mi-au făcut-o. Mi-am luat benzină, chiar voi face asta", a încheiat, disperat, Ovidiu Danci.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5