De Sărbătoarea Sfintei Maria Biserica Ortodoxă a pus masa bistriţenilor săraci. Nu au lipsit haine, papuci și jucării pentru copii din 80 de familii, mângăiere şi toate bunătăţile pentru cei 100 de bunici din centrele bisericii din judeţ !

Asociația Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud, prin Cantina socială Sfânta Muceniță Filofteia din municipiul Bistrița, oferă zilnic, de luni până vineri masa de prânz unui număr de peste 80 de persoane, iar în ajunul marilor sărbători de peste an, dăruiește pachete consistente familiilor nevoiașe din județul Bistrița-Năsăud.

Şi acum, în ajunul praznicului Adormirii Maicii Domnului, am venit în sprijinul celor nevoiași pentru ca și ei să simtă ocrotirea și mângâierea Maicii Domnului care „întru adormirea sa lumea nu a părăsit”.

S-au oferit pachete cu alimente de bază, dulciuri, haine, papuci și jucării pentru copii la peste 80 de familii aflate în situații de dificultate, din municipiul Bistrița și din împrejurimi.

Produsele au provenit din donațiile bunilor creștini bistrițeni care au dorit ca jertfa și darul lor să fie un semn de mulțumire adus Macii Domnului, cea care este „tuturor necăjiților bucurie și asupriților folositoare, flămânzilor dătătoare de hrană, străinilor mângâiere, celor învăluiți adăpostire, bolnavilor cercetare, celor neputincioși acoperământ și sprijinire și toiag bătrâneților.”

De asemenea, celor 100 de persoane vârstnice din cele trei Centre rezidențiale pentru persoane vârstnice și cu nevoi speciale, din localitățile Cușma, Maieru și Târlișua, li se oferă toată asistența spirituală caracteristică acestei perioade, într-o atmosferă creștină și familială.

Tuturor le mulțumim pentru sprijinul acordat, și o rugăm pe Maica Domnului să-i ocrotească sub Sfânt Acoperământul ei.
Pr. Marius Pintican

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5