De unde luăm piesele auto?

Foarte puțini dintre noi suntem mecanici. Avem mașini, le conducem, poate chiar ne dăm seama când ceva nu funcționează cum trebuie, dar foarte puțini dintre noi suntem capabili să ne dăm seama despre ce este vorba și cu atât mai puțin să reparăm orice defecțiune. Ce e de făcut?

Pasul 1

În acest caz, singurul lucru pe care putem să îl facem este este să o ducem la un mecanic. Acesta ne va spune care este problema și ce piese avem nevoie. Acesta este momentul acela important în care trebuie să scoatem un carnețel și să notăm. Pentru că vor fi denumiri pe care, poate, nu le-am auzit niciodată.

Pasul 2

Acum mecanicul se va oferi să ne comande piesele necesare, dar îți dezvăluim un secret care ne va economisi o mulțime de bani. Îi spunem că ne ocupăm noi să îi aducem piesele de care are nevoie. El va spune că nu ne pricepem și că le vom aduce greșit. Dar noi avem surse care nu ne vor lăsa să greșim. Sunt o mulțime de magazine online de piese auto cu sistem special de comandare, cum este și euautopiese.ro.

Pasul 3

Intrăm pe un astfel de magazin online împreună cu lista de la mecanic și cu talonul mașinii și alegem producătorul auto, modelul, motorizarea, anul și capacitatea și pornim căutarea. Imediat vor apărea o mulțime de categorii de piese, iar avantajul este că toate se potrivesc exact mașinii noastre. Aici alegem categoria de piese, ceea ce este foarte ușor, pentru că sunt împărțite pe secțiuni ale mașinii, ca să poată face diferența orice persoană, chiar dacă nu se pricepe la mașini. Odată ce am selectat asta, ni se deschide o listă de piese unde sigur găsim exact ceea ce ne-a pus mecanicul pe listă. Când o găsim, se deschide pe ecran o listă cu piesa de care avem nevoie, doar că mai trebuie să o alegem exact cea pe care o vrem, uitându-ne la preț, producător, reducere și disponibilitate.

Pasul 4

Odată comandată, o piesă disponibilă ajunge la noi, în mod normal, în 24 de ore, moment în care o putem duce la mecanic, acesta să o înlocuiască pe cea deteriorată, urmând să ne anunțe când mașina va fi gata de luat acasă.

Făcând chiar noi comanda pentru piesa necesară, evităm suprataxele aplicate de fiecare intermediar, inclusiv de către mecanic și vom plăti mai puțin pentru reparația mașinii, per total. Un avantaj foarte important pentru noi.

Așadar, de fiecare dată când avem nevoie de piese de orice fel, pentru orice tip și model de mașină, putem apela la un astfel de sistem, ca să facem economii și să ne bucurăm mereu de cele mai bune piese pentru mașina noastră.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5