De Ziua Națională a României, interpreta Florina Mureșan Morar a promovat cântecul și jocul de pe Valea Bârgăului în Spania!

Interpretă a cântecului popular de pe Valea Bârgăului, Florina Mureșan Morar este stabilită la Madrid, acolo unde duce mai departe frumusețea cântecului popular pe care-l promovează și în cadrul emisiunilor pe care le realizează la radio10.es dedicată tuturor românilor.                            Cu prilejul Zilei Naționale a României, Florina a fost prezentă la un spectacol organizat de către Centrul Cultural La Tierra Tracia, Asociația Socio-Culturală Romanați, Asociația Suflet Românesc, Asociația Națională Solimundo.

În cadrul evenimentului cultural intitulat generic "Cei cu inimă română", artiștii au adus în fața publicului prezent dansuri și cântece din România. „Este o bucurie pentru mine fiecare întâlnire cu comunităţile româneşti stabilite aici, în Spania. Mulţumesc pentru invitaţie, de fiecare dată răspund cu drag când este vorba despre promovarea tradiţiilor noastre, lucru pe care încerc să-l fac şi în cadrul emisiunilor radio pentru a arăta lumii întregi că românii au o ladă de zestre deosebită, jocul, cântecul, portul, dar şi bucatele făcându-ne să fim unici în lume”, a declarat Florina Mureşan.

De asemenea, în cadrul evenimentului, Andrei și Mihai Mureșan Morar au recitat poezii patriotice, urând participanților un călduros “La mulți ani!”.

O felicităm pe Florina şi-i dorim mult succes pe mai departe şi o aşteptăm cu drag şi acasă!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5