Declaraţie de dragoste pentru Doris Moldovan

Ziua Femeii a fost una deosebită pentru Doris Moldovan. După ce, în pragul acestei zile, a avut succes cu o nouă ediţie a Galei Femeia Europeană, în cadrul căreia a adus la Bistriţa pe Mirabela Dauer şi Raoul, în faţa a 700 de spectatori, Ziua de 8 Martie a găsit-o în mijlocul celor dragi. Pentru început alături de fiica ei, dar şi de mamă şi soră, iar mai apoi la Restaurant Ozana, alături de doamnele din PDL.

" De la fiica mea am primit un tablou micut ,o felicitare si doua poezii scrise de ea ! Cel mai frumos cadou de 8 martie ! Surpriza pe care i-am facut-o mamei ? Pe langa un buchet de trandafiri si un parfum ,eu si sora mea ne-am lasat nepoatele in grija ei si a tatalui meu ,pentru ca sa putem sa sarbatorim alaturi de prieteni" a declarat pentru Răsunetul Doris Moldovan.
" Alexandra este viaţa mea. Este bucuria mea. Este cea care atunci când aveam lacrimi, mă făcea să râd. Alexandra mi-a dat o forţă şi o putere extraordinară să lupt. Este un copil frumos, un copil pozitiv, cuminte. Alexandra e foarte mândră de mine. Pentru ea sunt un model. O iau cu mine de fiecare dată când pot şi o implic în tot ceea ce fac. E mândră de mama ei." afirmă într-un interviu acordat ziarului nostru Doris despre fiica ei.
La rândul ei, Alexandra, şi-a exprimat gândurile faţă de mamă prin versuri:

Mamă azi e ziua ta
Un cadou eu ţi-aş da
Ghiocei şi chiar lalele
Cât mai multe floricele

Te iubesc aşa de tare
De aceea vreau să îţi dau ceva care
Are multe inimioare
Că te iubesc foarte tare

Nu mai ştiu ce să zic
Poate c-a rimat un pic
Sunt atât de fericită
Că sunt fiica ta iubită !

..........................................
Cititţi ediţia print !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5