Doina Pană: Am traversat cea mai mare cumpănă din viața mea. Sunt pe drumul cel bun, Dumnezeu a vrut să mă fac bine

După o postare pe facebook a viceprimarului Cristian Niculae cu mesajul "O zi frumoasă de primăvară, alături de un om drag" şi după primirea de multe gânduri bune pentru Doina Pană, deputatul a reacţionat.
"Dragi prieteni, Lipsesc de ceva vreme si sunt convinsă că mulți ați observat acest lucru. In toate aceste luni, am traversat poate cea mai mare cumpănă din viața mea. Sunt pe drumul cel bun, Dumnezeu a vrut să mă fac bine. Incă nu mă simțeam pregatită sa reincep activitatea publică dar modul in care ați primit fotografia cu mine, postată de bunul meu prieten Cristian Nicolae, cu noi doi la o cafea, m-a făcut să mă hotărăsc. Mi-am dat seama că v-am lipsit și, mai ales, cât de tare mi-ați lipsit!Vă mulțumesc, dragii mei prieteni" a scris pe facebook Doina Pană.
De curând deputatul a fost şi peste Ocean pentru a-şi vizita fiul. Îi dorim multă sănătate şi spor în toate !

Comentarii

24/04/18 10:22
Nasaudean

Doamna Doina, va rog respectos sa va uitati in " buletin " macar putin si sa va vedeti de sanatate. Lasati politica si alte activitati in seama celor tineri si vedeti-va de sanatate . Cu tot respectul va doresc insanatosire totala si o viata frumoasa si linistita alaturi de cei dragi . ( Prieten uitat ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5