Deputat Cristina Iurişniţi: România, între democrație şi abuzuri comuniste

Abuzuri: Miercuri, la Parlament cetățenilor le-a fost interzis accesul, iar colegii de la departamentul Comunicare au lucrat pe hol. Consilierilor li s- a interzis accesul cu tricoul „Fără penali!” 

Suntem conduși de un dublu condamnat penal! 

Democratie:
    USR a votat pentru moțiunea de cenzură "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!", dar aceasta nu a trecut pentru că PSD-ALDE-UDMR au ales să facă front comun în jurul unui guvern marionetă. Viorica Dăncilă sau doamna "Banca monetară" -"culoarele Parlanentului" si guvernului de paie și de oaie i s- a cerut azi demisia. E cel mai slab guvern din istoria României, de la Șova care nu vrea autostrăzi pentru ca altfel pleacă multinaționalele si până la ministrul Pamblică de la Educație care nu e interesat de școlile profesionale și vrea să-i facă pe toți absolvenți de universități mediocre ca cea de la Suceava! 


    Parlamentarii Deneș, Suciu si Pană nu au votat
    Cei de la UDMR au iesit din sală! 

 

     Dragi bistrițeni, trăim zilele acestea momente explozive si dramatice. Trebuie să luptăm fiecare pentru drepturile noastre, să protestăm împotriva abuzurilor si a jafului pe care Liviu Dragnea îl adâncește zilnic în România din fruntea Parlamentului. 
     Ne dorim să rămânem o ȚARĂ EUROPEANĂ cu 166 de voturi pentru România liberă de penali, incompetenți si analfabeți funcțional care aruncă țară în haos din decembrie 2016! 
     Îndrăznește să crezi: # Fără penali în functii publice!

 

Deputat USR de Bistrița-Năsăud

Prof. Cristina Iurișniți

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5