PSD dorește modificări în procedură de urgență la Codul de procedură penală

În Săptămâna Mare, PSD dorește modificări în procedură de urgență la Codul de procedură penală! Nu există de fapt nicio urgență! 
Suntem conduși de un grup infracțional organizat care dă legi pe repede înainte: reducerea perioadei de prescripție în dosarul Bombonica...

Nu se respectă nici recomandările MCV, nici cele ale Comisiei de la Veneția.

Votul USR va fi împotrivă!
Urgențele sunt de fapt: educația, sănătatea, locuri de muncă bine plătite, siguranța cetățenilor nu protejarea infractorilor!

Parlamentarii PSD-ALDE-UDMR și ai minorităților naționale au votat astăzi Codurile Penale pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de pușcărie! Una dintre cele mai importante modificări din Codurie este reducerea termenelor de prescripție, care echivalează cu o amnistie mascată.

Rezultatul? Dosarele penale în lucru se vor închide iar infractorii vor scăpa de pedeapsă dacă au fost suficient de abili să tragă de timp suficient de mult. Așa cum este cazul lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Vedem astăzi că un #nimic a modificat legea în Parlament pentru a scăpa de dosarele penale. Mai mult, scapă de răspundere pentru ce a făcut și va putea să fure în continuare și să rămână cu toți banii!

Este cea mai gravă situație din ultimii doi ani din punct de vedere legislativ pentru că aceste modificări sunt pentru corupți dar și pentru infractori, violatori, pedofili, traficanți de droguri, tâlhari. Aceasta este politica PSD, aceasta este maniera în care ei legiferează!

Astăzi hoția a câștigat în Parlament, pe 26 mai#FaraPenali va deveni o realitate în România. 
Vrem o Românie fără penali și fără hoție!


image.png
 

 

Deputat

prof. Cristina Iurișniți
Membru in Comisia de învățământ
Președinta Comisiei pentru egalitate de șanse

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5