Deputat Diana Morar: Primarul Ioan Becan a dovedit prin fapte, la Miceștii de Câmpie

Primarul 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐜𝐚𝐧 si-a prezentat intenția pentru un 𝐧𝐨𝐮 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭 în care să-și continue proiectele deja începute, alături de invitații: dl. primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, viitorul președinte al Consiliului Județean, Robert Sighiartău și alți colegi liberali din județul nostru.
Vreau să ne aducem aminte un fapt care putea ajunge o premieră negativă în urmă cu opt ani, perioadă în care comuna 𝐌𝐢𝐜𝐞𝐬̦𝐭𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐢𝐞 se afla în pragul falimentului. Din cauza gestionării în mod greșit a bugetului local de către administrația anterioară, această comună a trăit vremuri grele, iar perspectivele păreau sumbre.
🔸Dar 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 nu s-a lăsat descurajat de provocările care îi stăteau în cale la momentul preluării funcției de conducere a comunei.
🔸Din 2016 și până în prezent, 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐜𝐚𝐧 a dovedit prin 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐞 meritul său imediat după ce a câștigat alegerile, așa cum sunt convinsă ca o va face și de această dată după ce va fi reales în funcție pe data de 𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒.
🔸Vă îndemn să îl sprijiniți cu toții și să îl 𝐯𝐨𝐭𝐚𝐭̦𝐢 în continuare pentru a dezvolta armonios comuna Miceștii de Câmpie!, a transmis deputatul Diana MOrar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5