Cristina Iurişniţi (USR) şi Ionuţ Simionca (PMP), vin cu amendamente pentru județ, dar nu și le votează! Robert Sighiartău (PNL), "cireașa de pe tort"

Deputat Doina Pană: Trei, Doamne, şi toţi trei nu au votat bugetul!

Astăzi am votat Bugetul României pe anul 2019! Sunt deputat de Bistrița-Năsăud și-n consecință am să mă adresez, în special, celor pe care-i reprezint în Parlamentul României, într-un mod inedit: referindu-mă la fiecare dintre cei trei parlamentari ai opoziției care, la rândul lor, reprezintă județul meu. 
Din păcate, s-a dovedit că sunt trei tineri foarte vocali, și-atât! Ca să mă exprim plastic și foarte relevant: "îi doare la bască" de cetățenii județului, în special, și de români în general! Au un singur scop: IMAGINE! Din păcate, prin demagogie ieftină.
Argumente:
Cristina Iurişniţi (USR): vine cu amendamente pretinzând că susține autorități locale din județ (personal, i le-am votat pe toate!), se entuziasmează pe facebook că cresc alocațiile la copii, apoi, realizând că acestea LEGAL nu pot fi plătite din bugetul de pensii cum "eminentul" coleg Sighiartău a propus, împreună cu partidul său, cere să le plătim din bugetul de investiții al primăriilor prin PNDL, deci să fie anulate și cele 165 de proiecte de investiții din județul său, prinse în proiectul de Buget. În final, după ce PSD propune ca alocațiile copiilor să fie plătite crescând deficitul bugetar, unica soluție de altfel, domnia sa N-A VOTAT BUGETUL!

Ionuţ Simionca (PMP): vine cu amendamente pentru județ (personal, i le-am votat și lui pe toate!), se entuziasmează pe facebook că, cu votul PSD, unul i-a fost votat și-n final, el personal, nu și-l votează pentru că N-A VOTAT BUGETUL!

Robert Sighiartău (PNL), "cireașa de pe tort". Erou două seri la rând pe facebook și-n presa locală pentru "bărbăția" cu care a susținut creșterea alocațiilor pentru copii, chiar dacă într-un mod bombastic și profund ilegal ca soluție, când îi găsesc alții soluția legală, se răzgândeşte, nu mai vrea și-n consecință, cu întreg PNL-ul, N-A VOTAT BUGETUL! 


Cu ce nu sunt de acord cei trei, refuzând să voteze bugetul? Cu tot ce e cuprins în el: creșteri de salarii și pensii, întreg pachetul pentru școlari și preșcolari (rechizite gratuite, masă caldă, alocații crescute etc.), programele pentru sănătate, proiectele de infrastructură etc.


CU TOT ce înseamnă dezvoltarea României şi binele românilor!

 

 

Comentarii

15/02/19 18:42
Eco Vizitator

După ,,lupte seculare" pentru adoptarea bugetului, doamna deputat revine la ceea ce e în stare cel mai bine, denigrarea opozanţilor politici, aleşi dintre conjudeţenii noştri ca şi dumneaei. Asta ca să nu rateze ocazia de a se băga-n seamă din nou. Obiceiurile unor limbi de lemn se perpetuează.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5