Deputatul Bogdan Ivan: Am mare încredere că putem câștiga alegerile locale în 2024! Voi da 100% și mai mult decât atât, alături de echipa PSD!

Deputatul Bogdan Ivan, ales prim-vicepreședinte al PSD Bistrița-Năsăud și desemnat drept candidat al social-democraților pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud la alegerile locale din toamna lui 2024, a declarat că ținta social-democraților este recâștigarea Primăriei Bistrița, păstrarea celor 42 de primării, plus alte 2-5 primării, o majoritate în Consiliul Județean și continuarea proiectelor la Consiliul Județean, tot cu PSD. Bogdan Ivan a precizat că PSD are prima șansă, dar trebuie să lupte.
În mesajul său, acesta a mulțumit colegilor din PSD BN, dar și liderilor partidului de la nivel central pentru sprijinul acordat în mandatul său de deputat.
"Președintele Radu Moldovan este mentorul meu, ca al doilea părinte pentru mine. Vă spun cu mâna pe inimă că un parcurs al vieții mai frumos nu puteam să-l am și vă mulțumesc pentru acest lucru. Sunt onorat să pot să-mi pun sufletul, mintea, priceperea în slujba binelui și a comunității, a țării nostre. Altă misiune mai bună nu cred că putem să avem de la bunul Dumnezeu. Cred că într-o luptă. cât de mică, un laș nu va câștiga vreodată, un învingător nu va renunța vreodată, iar noi suntem învingători. Am mare încredere că putem câștiga alegerile locale, care sunt cele mai importante pentru oamenii de acasă, nu cu ură împotriva cuiva, ci cu o viziune foarte clară pentru a duce mai departe proiectele președintelui Radu Moldovan și ale primarilor noștri. Îmi doresc ca în aceeași echipă, împreună cu domnia sa, el de la București, noi de aici, să continuăm dezvoltarea județului nostru, iar oamenii să simtă că Bistrița-Năsăud e acasă. Cred că la alegerile parlamentare, cu vreo 20 de Radu Moldovan în Parlamentul României și poate în Guvernul României, ar schimba și România", a declarat Bogdan Ivan.

Prim-vicepreședintele PSD BN a menționat că această funcție este una plină de provocări și este dispus să dea sută la sută din potențilaul său în 2024.
"Nu poți lupta cu jumătate de inimă și nu poți câștiga cu jumătate de inimă! Fie dai totul și câștigi, fie joci în siguranță și pierzi!
Ca să fie foarte clar, în alegerile din 2024 voi da 100% și mai mult decât atât, alături de echipa PSD Bistrița-Năsăud! Alături de oameni dragi, cu responsabilitate și încredere, de astăzi pășesc pe un drum nou plin de provocări în funcția de prim-vicepreședinte al PSD Bistrița-Năsăud.
Victoria noastră va fi victoria oamenilor care își pun încrederea în noi și nu numai! Voi face tot ce ține de mine pentru continuarea proiectului de modernizare și pentru o nouă etapă de dezvoltare economică a comunității noastre!", a declarat Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5