Radu Moldovan (preşedinte PSD BN): Sunt încrezător că pentru prima dată vom câştiga alegerile prezidenţiale

Liderul social-democraţilor bistriţeni, Emil Radu Moldovan, se arată încrezător că Partidul Social Democrat, alături de aliaţii de la UNPR şi PC, vor câştiga pentru prima dată alegerile prezidenţiale în judeţul Bistriţa-Năsăud. Asta, chiar dacă acesta s-a axat pe administraţie, iar politica o face la fără frecvenţă.

“Sunt încrezător că pentru prima dată, în judeţul Bistriţa-Năsăud, candidatul Partidului Social Democrat, de data aceasta într-o alianţă electorală cu UNPR şi PC, va câştiga alegerile. Voi câştiga alegerile şi am fost pregătit fără provocări să le câştig. Vă mărturisesc că de mic îmi place să câştig. (…) Sunt  pregătit să câştig, pentru prima dată, cu colegii mei, alegerile pentru funcţia de preşedinte, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

 Din analiza pe care am făcut-o, în afară de 1990 şi 1992, nu am mai prea câştigat alegerile în judeţul Bistriţa-Năsăud. Bine, eu am intrat mai târziu, doar prin 2000, în politică, dar nu am câştigat alegerile nici atunci când am muncit foarte mult, de exemplu, în 2009, când am luat o bătaie de şi acum o simt”, a declarat Radu Moldovan.

În ceea ce priveşte provocarea lansată de preşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha, ca Radu Moldovan să-şi dea demisia din PSD dacă nu va obţine 50+1%, liderul social-democrat a replicat: “Îi doresc multă sănătate şi să-şi îngrijească partidul lui.”

***

Altfel, preşedintele PSD BN a precizat că se înţelege foarte bine cu cei 10 primari care s-au alăturat partidului, dar şi cu ceilalţi edili din judeţ. “În momentul de faţă sunt 10 primari care au ales să vină alături de echipa pe care eu o coordonez la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, lucru care mă onorează. Sunt primiţi cu braţele deschise, sunt toţi foarte valoroşi, eu împreună cu ei avem un scop comun: să fim la cel mai înalt nivel în slujba cetăţeanului şi, în 2016, să fie cel puţin 60% din oameni mulţumiţi de noi, că toţi nu au cum. Dacă vreo 60% din oameni sunt mulţumiţi de ceea ce face eu cu primarii, mă declar mai mult decât mulţumit”, a concluzionat Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5