Filiala PSD BN, recompensată pentru rezultatele de la locale:

Deputatul Radu Moldovan a fost numit vicepreşedinte

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat, reunit în preambulul Congresului Extraordinar al Alianţei PSD + PC, a decis nominalizarea deputatului Radu Moldovan drept vicepreşedinte al formaţiunii. Liderul PSD Bistriţa-Năsăud şi preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, îi înlocuiesc în această funcţie pe demisionarii Vasile Dâncu şi Ioan Rus. “Această funcţie mă pune în situaţia unei responsabilităţi foarte importante. Sunt primul lider al organizaţiei judeţene a PSD care este cooptat în prima structură de conducere a partidului, şi anume în Biroul Permanent. Acest lucru se datorează colegilor şi echipei de la Bistriţa care a obţinut rezultate foarte bune la alegerile locale.

Repet, poziţia mea se datorează echipei şi este un prim semn că, la Bistriţa, conducerea colectivă reprezintă un management de succes”, a declarat parlamentarul bistriţean.

La Congresul Extraordinar PSD + PC, deputatul Radu Moldovan a ţinut un prim discurs în noua sa calitate de reprezentant al social-democraţilor transilvăneni. “Din păcate, puterea de dreapta, promovată de două ori de către electoratul din Transilvania la guvernare, a ras orice obiectiv important pentru această zonă. Transilvania a rămas doar ţara vampirilor în mentalul Uniunii Europene. În spaţiul european, Transilvania este asociată doar cu Dracula, care a devenit un stereotip cultural. Trebuie să vrem mai mult, să nu credem că prin construcţia unor mall-uri dezvoltăm o regiune”, a declarat vicepreşedintele PSD. El a adăugat că această atitudine a guvernanţilor faţă de Transilvania este explicabilă, în contextul în care, pentru preşedintele Traian Băsescu, Bistriţa, Clujul, Braşovul, Satu Mare, Oradea etc. nu sunt porturi în care să acosteze temporar şi să le dea foc.

La reuniunea de la finele săptămânii trecute, cele două organizaţii bistriţene au fost reprezentate de aproape 170 de delegaţi. Congresul Extraordinar a reprezentat şi evenimentul de lansare a candidaţilor Alianţei PSD + PC, pentru cele patru colegii uninominale de la Camera Deputaţilor din judeţul nostru fiind validaţi, deputatul Radu Moldovan (Colegiul 2), consilierii judeţeni Adrian Moldovan (Colegiul 1), Stan Iuga Nicolae (Colegiul 3) şi Cristian Parasca (Colegiul 4). Pentru Senat, PSD îi trimite în luptă pe consilierul judeţean Adriana Pană şi consilierul local din Beclean, Dănuţ Prunea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5