Conservatorii din judeţ au strâns peste 2.000 de semnături pentru Mircea Geoană

Conservatorii din judeţul nostru au strâns până în acest moment 2.500 de semnături pentru Mircea Geoană, candidatul Alianţei PSD+PC la alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie. Preşedintele interimar al PC B-N, Ioan Georgiu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că numărul de semnături strânse este unul mulţumitor, în condiţiile în care oamenii nu mai vor să audă de politică şi de politicieni.

Cele mai „harnice” organizaţii ale PC au fost cele din Rodna, Teaca şi Sîngeorz- Băi, care au reuşit să depăşească organizaţiile locale PSD prin numărul de semnături strânse.

„Aş vrea să evidenţiez nişte organizaţii locale al PC care au reuşit să depăşească organizaţiile PSD. Vorbesc aici de organizaţia din Rodna (270 de semnături); organizaţia PC din Teaca (150 de semnături), Sîngeorz-Băi , şi nu în ultimul rând , organizaţia PC din Sărata (aproximativ 80 de semnături).

Pe de alta parte, Ioan Georgiu a atacat modul in care membrii politici ai PC îşi fac treaba în unele organizaţii locale. ,,Ciuca bătăilor” a fost preşedintele organizaţiei PC Uriu, Simion Moldovan, despre care Georgiu a declarat că „are tendinţa de a se lipi de alte partide”.

„Preşedintele organizaţiei PC din Uriu şi consilier local PC, Moldovan Simon, nu respectă sarcinile primite şi nu este de acord cu susţinerea candidaturii lui Mircea Geoană, şi are tendinţa de a se lipi de alte partide. Senzaţia mea e că se apropie de PD (…) Voi propune sancţionarea lui şi voi cere retragerea sprijinului politic”, a subliniat Ioan Georgiu.

Preşedintele interimar al PC B-N a mai spus că reorganizarea filialelor locale continuă, în 10 octombrie, fiind programate alegeri la organizaţia PC Teaca. Până atunci, 30 de conservatori din judeţul nostru se vor deplasa la Congresul Extraordinar al PSD din 2 octombrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5