Viorel Pupeză şi Ionel Tompa, cooptaţi în Delegaţia Permanentă PSD + PC

Consiliul Judeţean al Partidului Conservator, reunit la finele săptămânii trecute, a decis ca deputatul Viorel Pupeză şi fostul lider, Ionel Tompa, să fie nominalizaţi din partea formaţiunii în Delegaţia Permanentă a Alianţei PSD + PC, alături de lideurl interimar, Ioan Tudoran. Cei doi îi înlocuiesc pe preşedintele PC Bistriţa, Gheorghe Pop, şi pe liderul Organizaţiei de Tineret a PC, Darius Ilieşiu. „Noi nu am luat locul nimănui. Cei trei delegaţi au fost numiţi de un Birou Executiv restrâns, iar în Consiliul Judeţean ar fi trebuit confirmaţi. Cei doi au decis să se retragă, iar în urma propunerilor, am fost validaţi noi”, a declarat deputatul Viorel Pupeză.

El a adăugat că membrii PC şi-au anunţat intenţia de a se implica în această campanie pentru parlamentare, în cele şase colegii uninonimale, chiar dacă formaţiunea nu va avea candidaţi. „Intenţia noastră este pozitivă. Avem un program comun de guvernare şi ne propunem să acumulăm cât mai multe voturi pentru candidaţii susţinuţi de Alianţa PSD + PC. Conservatorii îşi propun să aducă un plus de scor electoral”, a adăugat parlamentarul conservator.

Sâmbătă, 27 septembrie, la Bucureşti este programat Congresul Alianţei PSD + PC, moment la care vor fi lansaţi candidaţii pentru parlamentare, dar şi oferta de guvernare. Filiala judeţeană a PC va fi reprezentată de 40 de membri din Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5