Emil Radu Moldovan a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD BN

Având în vedere angajamentul asumat de președintele PSD Bistrița-Năsăud şi rezultatul obţinut în turul II al alegerilor prezidențiale de către filiala Bistrița-Năsăud a Partidului Social Democrat, Emil Radu Moldovan și-a depus mandatul de preşedinte al PSD BN, se arată într-un comunicat remis redacţiei. 
 
Demisia a fost înregistrată la Partidul Social Democrat, filiala Bistrița-Năsăud, cu numărul 412 / 18.11.2014. 
 
*** 
 
"Dacă pierd alegerile, îmi depun mandatul de preşedinte al PSD. Înseamnă că nu mă pricep şi trebuie să îmi depun mandatul. Asta, nu pentru că mă provoacă cineva, ci pentru că simt că trebuie să fac lucrul acesta", declara Radu Moldovan, după primul tur al alegerilor prezidenţiale, supărat că a pierdut în faţa ACL. 

Comentarii

18/11/14 18:29
Un cititor ...

Foarte bine ! Calatorie sprancenata ! Trebuia sa faci acest lucru demult...

19/11/14 08:16
Vizitator

Mare paguba! A ramas PSD Bistrita-Nasaud fara “eminenta cenusie”, cum l-a denumit Cretu pe Raducu. Reamintim ca in septembrie cand Ponta si Dragnea au fost la Bistrita, si au semnat contractul de reabilitare a CNLR, Cretu a declarat textual: “Ca să pun punctul pe ”i”, îi mulţumesc preşedintelui Radu Moldovan, care este eminenţa cenuşie a semnării acestui contract”. De altfel Cretu nu era la prima isprava de lingau. Acelasi individ la festival internațional de folclor “Nunta Zamfirei” i se adresa directorului Centrului Cultural Municipal Dorel Cosma, cu expresia :„Debordezi de cultură, artă și frumos!” A tunat si i-a adunat. De fapt si Cretu ar trebui sa plece dupa rezultatul dezastruos obtinut chiar in orasul Bistrita si mai ales pentru afirmatia idioata ca “poporul are dreptate si atunci cand greseste”.

19/11/14 09:36
Alt cititor ...

Poate merge DNA-ul si-l verifica de unde are acest Moldovan bani sa-si faca "Palatul" din Valea Rusului...

19/11/14 11:25
protopopescu

Mda, induiosator. Raducu vrea putina atentie si face asa un slalom printre emotiile sustinatorilor sai, ca sa vada cati mai are

19/11/14 13:51
IANCU

Raducule,pe cand ai de gand sa-ti depui si mandatul de pres al C.J.?Astepti pana luni-marti,cand si-l va depune si VVP,plagiatorul?Daca el nu o va face,
fa-o tu,Raducule!Nu de alta dar,dupa cate stim,tu esti ardelean si ca urmare,
nu te cramponezi de functii si cu atat mai putin,de fotolii aducatoare de sine-
curi mai mult sau mai putin meritate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5