Social-democraţii bistriţeni îşi aleg, săptămâna viitoare, noua echipă de conducere. La Conferinţa PSD BN sunt invitaţi şi liderii de la Bucureşti

              Vinerea viitoare, în urma propunerii Biroului Permanent Județean al PSD Bistrița-Năsăud, acceptată de conducerea Partidului Social Democrat, va avea loc Conferința de alegeri a Organizației Judeţene PSD Bistrița-Năsăud. Foarte probabil, la Bistriţa vor ajunge liderii PSD validaţi la Congresul Extraordinar - premierul Viorica Dăncilă, ministrul Eugen Teodorovici sau Mihai Fifor.

             „În conformitate cu statutul Partidului Social Democrat, organele de conducere ale organizațiilor județene de partid se aleg din 4 în 4 ani. Ultima conferință a organizației județene Bistrița-Năsăud a avut loc în octombrie 2015. Membrii PSD Bistrița-Năsăud interesați să candideze pentru funcțiile de conducere din cadrul organizației județene își pot depune candidatura la sediul PSD de pe Strada Gheorghe Șincai Nr. 3-5 până cel târziu miercuri 17 iulie, ora 12:00. Depunerea candidaturilor și obținerea de informații suplimentare se pot face la Sediul PSD Bistrița-Năsăud de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00”, precizează purtătorul de cuvânt al PSD Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan.

***

                     În octombrie 2015, Emil Radu Moldovan, preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a fost reconfirmat lider al Organizaţiei Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, funcţie pe care o deţine încă din septembrie 2007. La acea vreme, Nicolae Moldovan, primarul Becleanului a fost ales preşedinte executiv, iar primarul Lechinţei, Romeo Florian a fost desemnat secretar executiv. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5