Mihai Fifor, secretarul general al PSD BN: Dacă am avea peste tot lideri aşa cum este Radu Moldovan, cu siguranţă am fi cu un pas mai în faţă!

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a spus în cadrul Conferinţei de alegeri a Organizaţiei Judeţene a PSD, că preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, este o voce puternică a partidului, o soluţie pentru mai multe judeäe din Ardeal, pentru că este un lider înnăscut, care ştie să facă echipă.  

„Radu Moldovan a îmbătrânit cu folos pentru că a reuşit să dea oaltă traiectorie judeţului Bistriţa-Năsăud. Poate a încărunţit înnopţiîn care nu a dormit şi s-a gândit cum să facă se le fie bine oamenilor din aceastăcomunitate, poate a încărunţit în zilele în care a trebuit să fie printre oameni şi departe de familia lui, dar sunt convins că toate aceste fire albe sunt semne ale unei distincţii aparte, ale unui om care îi iubeşte pe oameni, care a fost întotdeauna alături de oameni, care ştie să contruiască pentru comunitate. (...)

Vă spun că sunt în politică de ceva ani şi totdeauna, când spuneai „Vine Radu Moldovan”, la şedinţă, aveai aşa o emoţie. Radu are o calitate, vorbeşte, vorbeşte apăsat despre ce-l doare, transmite mesajulapăsat despre ce-i doare peoamenii din spatele său. Radu este o voce puternică a Partidului Social Democrat, un lider înnăscut, care face schimbări atunci când trebuie să le facă  şi vă spun că nu l-am văzut niciodată pe Radu să facă un pas înapoi, indiferent de bătăliaîn care s-a angajat. Dacă am avea peste tot liderii aşa cum este Radu Moldovan, cu siguranţă am fi cu un pas mai în faţă. Radu Moldovan ar fi soluţiapentru mai multe judeţe din Ardeal, pentru a găsit soluţia să facă echipă şi să-şi conducă echipa la victorie, nu o face de ieri, de azi şi sunt convins că nu se va opri”, a declarat Mihai Fifor.

Secretarul general al PSD a spus despre Nicolae Moldovan, preşedintele executiv al PSD BN, este „o legendă a administraţiei locale” şi că nu va mai câştiga alegerile locale doar atunci când nu va mai dori el.

Comentarii

20/07/19 11:51
Vizitator

Dupa logica simplista a lui Mihai Fifor, dacă PSD ar avea peste tot liderii aşa cum este Radu Moldovan, cu siguranţă ar fi cu un pas mai în faţă. Solutia e simpla: puneţi cate un chelner in fruntea fiecarei organizatii PSD.
(Observatie: Mihai Fifor, nu este secretarul general al PSD BN, asa cum apare in titlul articolului)

20/07/19 12:37
Ovidiu Florean

Te apuca rasul cand vezi atatea laude la adresa lui Radu Moldovan. In luna noiembrie Fifor va propune desfiintarea organizatiei PSD-BN si acuma il lauda pe cel care a castigat" tot timpul" . In 26 mai a castigat locul 2, domnule Fifor, deci a pierdut , aveti memoria cam scurta. Ipocrizia asta e tragi-comica,( " cand venea Radu... la sedinta aveai asa o emotie " ) dar e o caracteristica universal valabila in PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5