Stelian Dolha îl compară pe Liviu Dragnea cu Ceauşescu şi pe Radu Moldovan cu Mihai Marina

Prim-vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha a ironizat într-o conferinţă de presă la sediul acestei formaţiuni politice faptul că organizaţia judeţeană a PSD a fost prima filială social-democrată care a votat o rezoluţie pentru reconfirmarea lui Liviu Dragnea pe funcţia de preşedinte al PSD: „ Pesediştii bistriţeni votează,în unanimitate, o rezoluţie, în urma căreia iubitul lor conducător, condamnat şi urmărit  penal, să rămână preşedinte al PSD. Interesant este faptul că a fost un lucru care nu l-a cerut nimeni, aşa cum a confirmat  şi trimisul de la Bucureşti, Mihai Fifor, care le-a spus că la acest congres nu este nevoie de-o asemenea rezoluţie”, spune Dolha.

De asemenea, Dolha şi-a continuat asaltul la preşedintele Radu Moldovan: „ La preşedintele Moldovan, refrenele din tinereţe sună încă mobilizator: Ceauşescu reales la al XIV-alea Congres! Aşa că a organizat această conferinţă extraordinară pentru a-şi arătat devotamentul lui şi al PSD BN faţă de Liviu Dragnea!”, punctează prim-vicepreşedintele PNL BN.

Stelian Dolha mai arată că, dacă Radu Moldovan, se limita în a cere votul unanim pentru rezoluţie, „poate era o chestiune de înţeles, doar că, luminosul exemplu a fost urmat de alte câteva zeci de filiale (...) Cu alte cuvinte, nu pot să nu declar PSD drept continuatorul PCR, ştiind că acest lucru îi enervează cumplit. Le spun celor din PSD să înţeleagă o dată pentru totdeauna: social-democraţia înseamnă altceva, nu confundarea intereselor personale sau ale partidului cu cele ale poporului pe care îl tot plâng atâta!”, a mai precizat prim-vicepreşedintele liberal bistriţean.

Reamintim faptul că, zilele trecute, PSD Bistriţa-Năsăud, a votat în cadrul unei conferinţe judeţene extraordinare o rezoluţie prin care Liviu Dragnea este reconfirmat pe funcţia de preşedinte al PSD.

 

Comentarii

05/03/18 15:54

Aţi uitat d-le de când ați făcut alianța cu ei (USL), acea alianță "ANUS CONTRA NATURII"? Nu mai căscați gura că miroase... a sconcs!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5