Stelian Dolha (PNL) reclamă lipsa de curaj a „marilor bărbaţi” din PSD, inclusiv de la Bistriţa

         Prim-vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a criticat, în cadrul unei conferinţe de presă, ideea organizării unor manifestaţii pro-Dragnea la nivel naţional, asta în condiţiile în care liderul social-democrat este cercetat pentru fraude cu fonduri europene.

         „Manifestaţii pro-Dragnea în loc de demisii, după ce OLAF-ul îl acuză pe şeful PSD de fraudă cu fonduri europene. Sincer, m-aş fi aşteptat ca după ce vine OLAF-ul şi îi spune domnului Dragnea sau îi pune anatema şi-l acuză de fraudă cu fonduri europene şi folosirea frauduloasă în folosul lui şi a grupului său  de 21 milioane euro, PSD să vină şi să spună „Gata. Stop joc. E destul”. Oamenii de bună credinţă din PSD – şi credeţi-mă că-i ştiu pe foarte mulţi dintre ei şi sunt destui -  să vină să-i spună d-lui Dragnea „Domnule Dragnea, am trecut linia roşie! E destul. Nu se mai poate aşa! Am dat deja pe dinafară”, a comentat fostul deputat Dolha.

         Prim-vicepreşedintele PNL B-N a menţionat că a avut aşteptări inclusiv din partea „marilor bărbaţi ai PSD”, inclusiv de la Bistriţa, „să aibă curaj în Comitetul lor executiv” să-i spună lui Liviu Dragnea să-şi dea demisia.

         „Nu mă aşteptam în momentul în care DNA-ul a venit pentru a nu ştiu câta oară şi l-a acuzat pe domnul Dragnea de fraudă etc., pentru că se ştie deja folclorul lor, cu procurorii cei răi, binomul şi statul paralel. De data asta, în momentul în care-ţi vine un organism internaţional sau european şi spune lucrurile astea, a frauda 21 milioane euro, tu PSD nu faci nimic. Gândiţi-vă că acum Comisia Europeană, pe o pagină, cu litere de o şchioapă, are trecut: Şeful partidului de guvernământ, omul nr. 3 şi omul nr. 1 din punct de vedere execxutiv, este un infractor cu gulere albe. La toate astea PSD nu răspunde, PSD se face că nu s-a întâmplat nimic”, a spus Dolha, acuzând social-democraţii de „cinism nemernic”. Liderul liberal a mai menţionat că anatema nu este doar pe Liviu Dragnea şi pe PSD, ci pe întreaga Românie, toţi cetăţenii având de suferit.

         „M-aş fi aşteptat la altceva în Comitetul Executiv, nu ca un singur om să vină de la Bruxeles şi să spună că lucrurile nu sunt în regulă, îmi dau demisia şi plec, ci mai mulţi să aibă curajul ăsta, chiar e vorba de curaj în PSD. Şi mă întreb unde sunt. Nu pot să fie chiar toţi spălaţi pe creier în partidul ăsta, nu au cum să fie aşa. E vorba de ţara noastră, e şi a lor”, a concluzionat Dolha.

 

 

  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5