Stelian Dolha: Mai pot cei de la PSD să se uite în ochii bistriţenilor, după ce şi-au votat pensiile de lux?

Copreşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii PSD dau dovadă de mult tupeu când vorbesc despre resetarea clasei politice, asta în condiţiile în care ei au votat proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor.

"Pensiile de lux. Să arunci un asemenea subiect pe ordinea de zi, să îl şi votezi, vă spun că trebuie să ai un mare tupeu, pentru că a trecut o lună şi ceva de când românii exasperaţi au ieşit în stradă şi ne-au cerut trei lucruri: resetarea clasei politice, normalitate şi bun simţ. Atât. Oamenii care au pus aceste subiecte pe ordinea de zi, nu au ieşit nici pe la televiziuni, nici pe stradă, au stat ascunşi prin toate găurile posibile. A trecut o lună şi ceva, şi au prin, din nou, curaj şi mult tupeu şi au repus subiectul pe ordinea de zi.

Alo, PSD, despre voi e vorba. Domnul Dragnea care vorbea despre resetarea clasei politice, a cam uitat. Să nu îmi spuneţi că asta înseamnă resetarea clasei politice, cu pensii de lux. Vă rog să îi întrebaţi pe cei de la PSD, în conferinţe de presă, dacă mai pot să se uite în ochii cetăţenilor, în ochii bistriţenilor, pentru că noi mai putem. Ne-am delimitat clar”, a spus deputatul PNL Stelian Dolha.

Comentarii

21/12/15 10:18
Comentator

Prin aceasta chiar ca s-au facut de toata "ca.ca" - ua !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5