Stelian Dolha îi cere primarului Creţu să se delimiteze de Liviu Dragnea

Copreşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha, consideră că Ovidiu Creţu, contracandidatul său la Primăria Bistriţa, trebuie să se delimiteze de şeful său de partid, ca un act de minimă decenţă politică, asta pentru că se impune „o igienizare a clasei politice”.

         „Îl întreb public pe contracandidatul meu, primarul în exerciţiu Ovidiu Teodor Creţu, dacă se delimitează de şeful său de partid, domnul Liviu Dragnea. E un act de minimă decenţă politică, ca în momentul în care şeful tău este condamnat penal să faci acest gest şi să-i ceri public, la fel cum a făcut şi domnul Zgonea, cu toate păcatele şi interesele lui, să facă un pas înapoi, în lateral, pentru că e nevoie de o igienizare a clasei politice, a scenei politice şi nu se poate altfel. Domnul Creţu este dator faţă de bistriţeni să facă acest lucru, pentru că peste tot unde merg, în fiecare zi, lucrurile acestea se reflectă şi oamenii întreabă cum puteţi să aveţi în fruntea politicii româneşti un om ca domnul Dragnea”, a declarat Stelian Dolha, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Potrivit deputatului PNL, Partidul Social Democrat se confruntă cu o situaţie specială, prinm prisma faptului că „marele şef de partid, domnul Liviu Dragnea are o condamnare penală definitivă”.  „Eu cred că această condamnare aruncă asupra PSD, care este principalul partid din România pe eşichierul din stânga, o pată neagră, care se reflectă pe toată politica românească. Ştiu că PSD, recent, şi-a adoptat un cod deontologic, pe care trebuia să-l pună în practică la alegerile locale. Numai că nu o să reuşească, codul deontologic îl vor arunca la coşul de gunoi al istoriei pentru că primul cu care ar trebui să înceapă este domnul Liviu Dragnea, cu alte cuvinte să-l excludă din partid. Cam asta ar trebui să facă”, a precizat Stelian Dolha.

         În context, acesta i-a cerut primarului să explice şi controversa legată de premierea sa de către un ONG, pe baza unui chestionar, fără a fi supervizat de Institutul Naţional de Administraţie, fără o expertiză. Mai mult, a remarcat candidatul PNL, acelaşi premiu a fost acordat şi unui „primar Aristica”, care este obligat de Curtea de Conturi să înapoieze 70.000 lei la buget, după ce şi-ar fi mărit pe nedrept salariul.

         „Dacă astea sunt criteriile pentru care se decernează astfel de premii, lucrurile sunt triste, foarte triste şi noi îi spunem cam aşa: „pe data de 5 iunie, domnule Creţu, nu vă faceţi probleme, noi vă facem, două diplome vi le înrămăm şi scriem pe ele doar atât: bine că ne laşi. Onorific putem să vă punem, dacă vreţi, chiar şi primar al veveriţelor, dar cam atât”, a punctat Stelian Dolha.

 

Comentarii

26/04/16 14:50

Dar d-ta te-ai delimitat de candidatul de primar în Sângeorz? Că-i aceeaşi chestiune, e un fel de "râde hârb de oală spartă". S-avem pardon!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5