Stelian Dolha, deputat PNL: Chiliman e doar o marionetă tristă

Liderul PNL BN, deputatul Stelian Dolha, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, se dovedeşte justificată, acesta continuând atacurile la adresa partidului şi căutând modalităţi de colaborare cu mişcări politice apropriate lui Traian Băsescu.

,,Am votat pentru excluderea lui Andrei Chiliman. Am votat şi pentru excluderea fostei mele colege Diana Tuşa. Am votat fără ezitare şi fără niciun regret, pentru că timp de un an de zile, primarul Andrei Chiliman a calomniat zi de zi, ceas de ceas PNL şi pe liderul acestuia, domnul Crin Antonescu, şi acest lucru este inadmisibil pentru orice liberal. Şi în al 12-lea ceas, un om până la care mă uitam ca la un simbol, ca la un stâlp al liberalismului în România a venit în BPN şi în delegaţia permanentă a partidului, şi în loc să ne spună câteva cuvinte din suflet, a venit cu eterna lui foaie scrisă de alţii, în care iar ne-a calomniat, l-a comparat pe Antonescu cu Hitler ş.a.m.d. În momentul în care ceva nu îţi place, e un lucru elegant pe care îl poţi face: îţi dai demisia şi atunci poţi să critici partidul. Nu poţi să fii şi în partid, şi să calomniezi partidul. Pe de altă parte,Chiliman, pe care nu demult îl veneram, mi-am dat seama că nu e decât un ambalaj şi nimic mai mult, e doar o marionetă tristă”, a spus deputatul PNL Stelian Dolha.

Delegaţia Permanentă a PNL a decis excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi deputatului Diana Tuşa. De asemenea, Delegaţia Permanentă a aprobat şi excluderea din partid a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi Adriana Bădănoiu, a fostului lider al PNL Mehedinţi Liviu Mazilu şi a consilierului local al municipiului Drobeta Turnu Severin, Romulus Vâlcu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5