Stelian Dolha: PSD forţează din nou nota cu pensiile suplimentare pentru parlamentari

PSD forţează din nou nota cu pensiile suplimentare pentru parlamentari şi au cerut proiectul la vot pe final de an. Îmi spun colegii că proiectul ar fi fost introdus cumva discret pe ordinea de zi a Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului şi ne-am putea trezi în plen cu el chiar şi în această săptămână, scrie deputatul PNL pe pagiona sa de Facebook.

Dolha spune că dacă ,,lucrurile sunt deja făcute” şi proiectul ajunge în plen, social-democraţii au şansa de a vota împotrivă, aşa cum au votat liberalii.

"Deşi Dragnea a spus în trecut „pas”, ori n-a fost sincer, ori colegilor săi nu prea le pasă de declaraţiile publice ale şefului lor şi încearcă marea cu degetul, acum când toată lumea e cu ochii pe buget. Intenţia de a profita de acest moment este evidentă şi lipsită de orice justificare. Dar dacă lucrurile sunt deja făcute şi proiectul ajunge în plen colegii din PSD au cel puţin şansa de a vota împotrivă, aşa cum face PNL-ul, şi de a închide definitiv acest subiect care a tulburat atât de mult opinia publică în 2015", a afirmat deputatul PNL Stelian Dolha pe o reţea de socializare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5