Stelian Dolha: Parlamentarii Daniel Suciu și Doina Pană, recital grotesc, joc mârșav cu emoțiile bolnavilor și copiilor

Cei doi deputați de Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu și Doina Pană s-au lansat în ultima lor conferință de presă într-un recital grotesc în care s-au jucat cu emoțiile unor persoane aflate într-o mare și teribilă suferință. Nu ai dreptul să înfricoșezi oameni vulnerabili în cel mai înalt grad și să instigi la ură împotriva unor parlamentari, indicându-i vinovați pentru suferința lor, doar ca să mai câștigi o bătălie politică. Totul are o limită. Și din păcate PSD-ul a depășit-o din nou.
Orice proiect legislativ, și mai ales unul aflat încă în etapa dezbaterii publice, cum este și cel cu prevenția în sănătate poate fi modificat, ajustat, chiar și în părțile esențiale. Acesta este de altfel și rostul dezbaterii. Proiectul despre care, dezinformând grosolan își permit să spună că ar fi o ”lege criminală” este departe încă de a fi o lege. În momentul acesta au devenit în schimb legi prevederile cu pensiile nesimțite ale parlamentarilor și aleșilor locali, inițiate și susținute de ei, cei doi parlamentari ai PSD, și în legătură cu care n-au avut bunul simț să consulte populația. Așa cum e aproape să devină lege ”defăimarea” lui Dragnea care pune botniță în cel mai stalinist mod cu putință libertății de exprimare. Nici în cazul acesta PSD nu s-a consultat cu nimeni.
Proiectul prevenției în sănătate încearcă să umple un gol pe care ei n-au fost în stare să-l acopere, vrea să ofere o plasă de sprijin pentru milioanele de români care n-au bani pentru consultații și investigații medicale și care uneori ajung la medic prea târziu. Poate nu e cea mai bună formulă, în mod sigur e perfectibilă. Însă în loc să se așeze la masă și să contribuie la realizarea unei legi eficiente a prevenției în sănătate fac ceea se pricep mai bine: inventează scenarii și vinovați de serviciu pentru drobul de sare.
Când, în campania electorală au înnebunit pensionarii cu fluturași în care scriau că rămân fără pensii dacă-l aleg pe Iohannis au făcut la fel. Acum, când înspăimântă părinții micuților loviți de maladii teribile și instigând la ură, procedează exact la fel. E singura politică, din nefericire, pe care se pricepe să o facă acest partid.
Copreședinte PNL, deputat Stelian Dolha

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5