Stelian Dolha: PSD suspendă democraţia peste tot unde are majoritate

         Deputatul Stelian Dolha, copreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, susţine că PSD suspendă democraţia în toate forurile unde are majoritate, iar aceste lucruri se resimt de la nivelul Camerei Deputaţiei până la cel al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi al Primăriei Bistriţa, ultima săptămână dovedind acest lucru.

         „PSD suspendă democraţia peste tot unde are majoritate. Ei cred în specificul acestui partid de a-şi crea anticorpi rezistenţi la tot ce înseamnă practici normale şi democratice. În momentul când se văd călare pe situaţie pun în paranteză tot ceea ce înseamnă regulamente, sentinţe judecătoreşti şi acte democratice. Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat în această săptămână, nu mai departe, în Camera Deputaţilor, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Consiliul municipal. Vă spun că este acelaşi tipar de comportament”, a declarat deputatul Dolha, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Acesta a precizat că „pofta domnului Dragnea a devenit regulament”, asta pentru că a fost repusă pe ordinea de zi „legea defăimării”, chiar dacă, după ce a fost respinsă săptămâna trecută, ar fi trebuit să reia întregul itinerariu legislativ.

         „La Consiliul Judeţean, aceeaşi Mărie, cu altă pălărie. Acolo unde patronează jupânul Radu Moldovan, unde eu spun că e un abuz într-o formă accentuată. Adică, să ai o sentinţă judecătorească definitivă şi să nu o pui în aplicare. Dar tu, Radu Moldovan, tu jupânul judeţului, marele vânător, să vii să spui că de fapt tu eşti curat ca lacrima, eşti Albă ca Zăpada şi încerci să scoţi castanele alea fierbinţi cu mâna consilierilor PSD şi ALDE. Ei sunt de vină. Omul ăsta (n.n. - Ştefan Todea) cu dreptatea în mână, cu pancarte peste pancarte, pe la DNA şi în altă parte, nu poate să-şi intre în drepturi, pentru că nu vrea Radu Moldovan. Mie chestia asta îmi sună cu iz penal”, a precizat deputatul Stelian Dolha.

         Nu în ultimul rând, parlamentarul liberal a făcut referire la Consiliul Local Bistriţa, unde „domnul Ovidiu Teodor Creţu e şi acesta un fel de jupân peste moşia asta mai mică”, asta pentru că „împarte bugetul şi funcţiile cum vrea el”. Dolha a spus că, în timp ce primarul Creţu nu vrea un al doilea viceprimar pentru a nu cheltui pe salarii banii bistriţenilor, face împrumut bancar pentru pârtia de schi sau achiziţionează aparatură audio „ de o sută de ori mai scumpă”. „În logica asta, îi spun domnului Creţu următoarele: să-şi pună dulăul viceprimar la Bistriţa, câinele. Să-şi pună dulăul viceprimar pe modelul Caligula care şi-a pus calul senator”, a concluzionat Dolha, arătându-şi speranţa că bistriţenii îşi vor da seama cu cine au de-a face.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5