Deputatul Daniel Suciu reclamă inconsecvenţa în politică a lui Stelian Dolha

Vicepreşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Daniel Suciu, reclamă lipsa de consecvenţă a copreşedintelui PNL BN, deputatul Stelian Dolha, care, după ce a îndemnat electoratul bistriţean să  voteze USL şi Victor Ponta, iar despre Ioan Oltean spunea că este „un fals”, acum şi-a schimbat radical declaraţiile.

             „Iniţial, mi-am propus să nu mai bag în seamă ce spun ceilalţi, dar, recunosc, nu am putut să trec cu vederea anumite declaraţii venite în această săptămână de la copreşedintele PNL, domnul Stelian Dolha. Aşa că voi vorbi despre cvonsecvenţă în politică, care nu este un termen destul de comun politicienilor. E o frază celebră care spune că în politică doar boii sunt consecvenţi şi voi încerca să-i iau apărarea domnului Dolha şi să arăt că în politică nu e bine să fii consecvent”, şi-a  motivat deputatul Suciu intervenţia pe această temă.

             Parlamentarul social-democrat a dat câteva exemple din spusele fostului coleg din USL, deputatul Stelian Dolha, despre funcţionarea şi menirea USL, despre premierul Victor Ponta sau despre deputatul Ioan Oltean.  

             „Că tot vorbea de moralitate şi îl acuza pe premierul Victor Ponta de lucruri imorale, domnul Stelian Dolha – spre moralitatea domniei sale – a votat pentru superimunitate alături de toţi parlamentarii PNL, asta ca să lămurim şi ceea ce înseamnă să fumezi una şi să spui alta. (...)

             În 27.01.2012, Stelian Dolha spunea că noi nu suntem ca voi şi ca Ioan Oltean, se referea la protestele din acea perioadă. (...) În 18.07.2012, Stelian Dolha spunea că Ioan Oltean este un fals.(...) În 30.09.2012: Ioan Oltean să vină şi să ceară scuze românilor. În 5.06.2012, când era mândru să fie pe listele USL şi să candideze pentru funcţia de vicepreşedinte, Dolha spunea: Votaţi USL, votaţi Radu Moldovan”, a exemplificat Suciu, citând din presa locală.

             Deputatul Daniel Suciu a ţinut să menţioneze că, în ciuda faptului că acum PNL îşi exprimă regrete vizavi de colaborarea cu PSD, această colaborare la nivel de judeţ a însemnat pentru liberali dublarea numărului de consilieri locali, dar şi „foarte multe alte lucruri, foarte multe alte poziţii”.

             „Pot să înţeleg că Stelian Dolha vrea să plece Victor Ponta. Pot să înţeleg că Stelian Dolha vrea să plece Suciu, Pană, Deneş, Creţu şi Radu Moldovan. E absolut normal, pentru că sunt în Opoziţie.

             Mergem înapoi. Cu cine să înlocuiască Stelian Dolha la Consiliul Judeţean şi la Primăria Bistriţa, şi în poziţiile de deconcentrate şi în funcţiile de parlamentar? Natural, mă îndrept asupra colegilor domnului Stelian Dolha de partid şi mă gândesc: este Stelian Dolha susţinătorulul lui Liviu Rusu la Primăria municipiului Bistriţa aşa cum se antrenează sau îl va prefera pe Dorin Dobra? Acelaşi Liviu Rusu împotriva căruia făcea miting în stradă alături de noi. Îl vrea pe Ioan Nelu Botiş din nou la Ministerul Muncii, pentru că este colegul de partid al domnului Ioan Oltean, îl vrea pe Ioan Oltean preşedinte de Consiliu Judeţean, aşa fals sau nefals cum este?”, a punctat Suciu.

             Pe acest fond, social-democratul a făcut un apel către toţi parlamentarii judeţului de a discuta mai puţin despre politică, de „a face mai puţină gargară’” şi a vorbi mai  mult despre priorităţile judeţului şi ale municipiului Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5