Dolha, despre audierea lui Oltean la DNA: Nu cred că trebuie să interferăm în desfăşurarea unei anchete

Să ştiţi că am discutat cu domnul Oltean. O parte dintre dumneavoastră îl ştiţi mai bine decât îl ştiu eu pe Ioan Oltean, pentru că face politică de 25 de ani şi nu se sustrage de la o declaraţie politică. Numai că ce ştiu eu, astăzi, ştiţi şi dumneavoastră, că a fost chemat acolo într-un dosar în care era martor şi că pe urmă a fost transformat în învinuit. Atâta tot. Astea sunt singurele date pe care le avem la ora actuală. Ori eu, ca liberal, ca şi copreşedinte al PNL, nu cred că trebuie să interferăm într-o desfăşurare a unei anchete. Şi eu vă spun că săptămâna viitoare, domnul Ioan Oltean o să intre într-o conferinţă de presă când o să aibă şi dânsul mai multe date să vă explice, a afirmat deputatul PNL Stelian Dolha într-o conferinţă de presă.

Copreşedintele PNL BN Ioan Oltean a fost audiat joi de procurorii DNA Oradea, în dosarul în care vicepreședintele Consiliului Județean Oradea, Alexandru Kiss, este acuzat că ar fi luat mită de peste un milion de euro. Potrivit unor surse judiciare, Oltean a fost pus sub învinuire pentru fapte de corupţie.

În cazul premierului Ponta, mă îngrijorează multe lucruri, de acum aproximativ doi ani de zile, nu numai de acum, a completat deputatul PNL Stelian Dolha, făcând referire la audierile lui Ponta de la DNA.

Premierul Victor Ponta a fost audiat, vineri dimineaţă, la DNA, însoţit de un avocat, declarând că este suspect în dosarul lui Dan Şova. Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat, anunţă DNA.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5