Stelian Dolha: Voi câştiga Primăria Bistriţa

Deputatul Stelian Dolha, candidatul liberalilor pentru Primăria municipiului Bistriţa, susţine că va câştiga cu certitudine alegerile din 5 iunie, asta şi pentru că va avea o echipă de profesionişti în spatele lui. În opinia sa, în prezent Primăria Bistriţa este „îmbătrânită, opacă, din cauza unei administraţii care a închis uşa cetăţeanului în nas”, astfel că este nevoie de dinamism.

         „Am venit cu propunerea, care spune noi, este cea mai bună din punct de vedere politic, cea mai bună din punct de vedere administrativ şi o propunere care vă spun astăzi: Stelian Dolha câştiga Primăria Bistriţa pe data de 5 iunie 2016.  (...) Stelian Dolha primar şi cu o echipă de profesionişti în spatele lui, pentru că astăzi, alături de mine e o echipă de profesionişti, o echipă care este decisă să câştigăm această redută. Îi am alături de mine pe cei doi copreşedinţi ai municipalităţii – Sorin Hangan şi Gheorghe Tuţă, senatorul Dorin Dobra, am trei viceprimari – Andrei Rusu, Nelu Turc şi Nelu Peteleu, am doi avocaţi de succes – Diana Morar şi George Gaftone, sper să-l am în echipă şi pe al treilea – Dan Molnar, am doi copereşedinţi ai tineretului – Florin Moldovan şi Robert Sighiartău, pe domnul Munthiu şi putem continua”, a precizat deputatul Stelian Dolha.

Programul electoral va fi lansat în perioada imediat următoare şi va propune relansarea economică a Bistriţei, diminuarea risipei bugetare la achiziţiile publice şi regândirea peisagisticii urbane, în prezent Bistriţa fiind „oraşul papagal al lui Creţu”. Una peste alta, din 5 iunie, primarul Creţu va fi trimis „să-şi hrănească veverinţele în parc”.

*** 

         În context, Sorin Hangan, co-preşedintele PNL Bistriţa, a precizat că forurile de conducere au reanalizat cele două cercetări sociologice făcute în noiembrie 2015 şi ianuarie 2016, în care cel mai bine plasat era deputatul Stelian Dolha. „Este  o persoană tânără, cu experienţă politică şi administrativă, care propune o echipă tânără şi un program îndrăzneţ pentru a scoate municipiul nostru din zona cenuşie în care se află, pentru că în ultimii 16 ani am reuşit să facem în aşa fel încât să ne depăşească şi Zalăul şi nu ne putem plânge că nu am avut bani. Plătitorii de taxe au fost conştiincioşi, doar în ultimii şase ani au plătit ca impozite şi taxe peste 250 milioane euro”, a precizat Sorin Hangan.

         În completare, consilierul local Ioan Peteleu a menţionat că Parcul Industrial Bistriţa Sud este singura investiţie care aduce plus valoare pentru oraş. „Îmi doresc un oraş vibrant, care să fie deschis dezvoltării economice, deschis antreprenoriatului şi acest lucru nu se poate face cu un primar ca şi Ovidiu Teodor Creţu. Omul acesta nu are nicio viziune, deşi se laudă că a fost mare manager. Tot cu pixul pe hârtie în tot ce înseamnă planificare în Primăria municipiului Bistriţa. Nu este un om deschis la nou şi, personal, îmi doresc altceva”, a declarat fost viceprimar Peteleu , adăugând că speră că PNL va avea şi o majoritate în Consiliul Local.

Comentarii

04/04/16 13:16
Vizitator

Liberalii spun ca programul electoral va fi lansat în perioada imediat următoare şi va propune relansarea economică a Bistriţei, diminuarea risipei bugetare la achiziţiile publice şi regândirea peisagisticii urbane, în prezent Bistriţa fiind „oraşul papagal al lui Creţu”. Intrebarea fireasca este, pana acuma ce-ati pazit si de ce abia saptamana viitoare veti avea un program liberal pentru Bistrita? Normal era sa aveti un astfel de program inainte de nominalizarea candidatilor. In felul acesta l-ati fi scutit si pe Dobra de situatia penibila de a comenta un program ce nu exista intitulat „Titieni pentru Bistrita”.
Asadar,asteptam cu nerabdare programul liberal pentru Bistrita. Mai bine mai tarziu decat niciodata.

04/04/16 15:00
Vizitator

Dupa esecul cu retragerea candidaturii lui Adrian Titieni din cursa electorala pentru primaria Bistrita, PNL se afla intr-o degringolada. Situatiei actuale din PNL Bistrita se potriveste foarte bine poezia lui Radu Gyr, „RONDELUL ARIPILOR FRANTE”:

Mereu aripile se frîng,
mereu ţărîna asta speră.
Mereu pe trista noastră sferă
obrajii rîd şi ochii plîng.

Heruvi de-o zi, crescuţi în seră,
ne prăbuşim în cîte-un crîng.
Mereu aripile se frîng,
mereu ţărîna asta speră.

Aşa venim din eră-n eră,
ba spînzuraţi de-un zbor nătîng,
ba sfîşiaţi de vreo himeră…
Mereu ţărîna asta speră,
mereu aripile se frîng.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5