Stelian Dolha, după ce şi-a depus candidatura: Suntem pregătiţi să câştigăm Bistriţa !

"Suntem pregătiţi să câştigăm Bistriţa. Uitaţi ce echipă frumoasă avem! Cu alte cuvinte, în data de 5 iunie, sunt primar al Bistriţei, echipa e câştigătoare şi avem şi majoritate. De ce ? Pentru că de două săptămâni de când bat Bistriţa în lung şi în lat, oamenii îmi spun că s-au săturat de primarul actual şi că vor o schimbare, să-şi ţină copiii acasă. Acesta este mesajul pe care noi, PNL, îl avem: Împreună să întinerim Bistriţa şi chiar cred că se poate face. Toate proiectele pe care le vom avea, vor avea şi termen de finalitate. Nu promisiuni deşarte ce nu se pot îndeplini, ci cu termene chiar de execuţie. S nu mai aud niciodată că în cartierul RAAL, cum am aflat ieri, unde sunt vreo 40 de familii care şi-au făcut o stradă pe care au pietruit-o, primarul Ovidiu Teodor Creţu nu a fost nicioodată. Acolo sunt numai familii de tineri. Mi-au spus că dacă mai continuă aşa, s-ar putea să se mute în altă parte, în Cluj sau chiar în străinătate. Acesta este destinul pe care îl trăim astăzi, în Bistriţa, şi aş spune chiar că e puţin tragic" a spus deputatul Stelian Dolha, după ce şi-a depus la Biroul Electoral Municipal candidatura pentru Primăria Bistriţa.

"Mi-a ales echipa după performanţa administrativă. Ca dovadă, pe primele locuri veţi găsi consilierii care sunt în funcţie şi care au avut deja exerciţiul administrativ. Pe locul trei pe listă se află domnul Chereji, un nume care nu are nevoie de prezentare. pentru că proiectele pe care domnia sa împreună cu Bistriţa Civică le-a avut sunt proiecte pe care PNL se obligă astăzi să le susţină în CL. Nu numai că se pliază pe ele, dar sunt aceleaşi proiecte, liberale, pe care trebuie să le îndeplinim" a adăugat copreşedintele PNL BN.
Lista de candidaţi ai Organizaţiei Municipale a PNL, înregistrată la Biroul Electoral Municipal pentru Consiliul Local Bistrița are următoarea componenţă: Sorin Hangan, actual consilier local-1, Filip Moisil, consilier local-2, Adrian Florin Chereji, președintele Asociației Bistrița Civică -3, Ioan Peteleu, actual consilier local, fost veceprimar-4, Mioara Seica, fost consilier municipal -5, avocatul Diana Morar, copreședintele OFL BN-6, Gavrilă Urs, fost preşedinte Forța Civice BN-7, Marian Raduar, copreședinte TNL Bistrița -8, Mihai Sărmășan, copreședinte al TNL Bistrița -9, Dorin Drulea- 10.

Dacă Vasile Moldovan și Alin Seserman au ales să candideze pe alt drum la funcţia de primar şi nu se mai află pe liste, surpinzător nu îi mai regăsim nici pe actualii consilieri Gheorghe Tuță şi Gavrilă Bența.

Comentarii

23/04/16 18:10
alegator

Dumneavoastră domnule Dolha Nichita Stelian nu sunteți deloc pregătit..! Sunteți băgat la înaintare de PDL-iști și vi se pregătește o mare cizmă în f...d! Așa scapă ei, de concurența PNL-iștilor trădători, spălați pe creier..! Pun pariu că nu mai prindeți funcție de parlamentar, că de primărie nici vorbă, bistrițenii sunt prea maturi să aleagă un om fără spirit practic specializat în a critica adversarii politici,imitând papagalicește pe sus puși săi.., ca o babă aflată pe târnaț, care găsește o hibă fiecărui trecător...! Ați produs ceva mai concret în patru ani de mandat..?! Eu nu am văzut...!

24/04/16 09:10
ganditorul

”Împreună întinerim Bistriţa” :o))))

Ca un adevarat deputat, Dolha una spune alta face: Toti cei de pe locurile eligibile sunt trecuti bine de tot de prima tinerete. :o)))

Despre „performanţa administrativă” a candidatilor PNL-ului Portocaliu greu adunati pentru consiliu local nu cred ca mai are rost sa spun nimic (vezi aici Moisil).

Insa in vorbaria lui este o faza si mai frumoasa cu proiectele Bistrita Civica anexa PDL a tanarului Chereji :o))). Aceste proiecte nu exista, exista doar frustarile lui Chereji ( care sa autoexlus de la candidatura pentru primarie) si doi sifonarea de bani din bugetul local prin ONG-ul Bistrita Civica anexa PDL.

24/04/16 09:57
Cetatean din Bi...

Nici vorba ! Sunt convins ca foarte multa lume va va allege pentru functia de viitor primar, dar nu sub "aripa " partidului ci pe Dvs ca cetatean simplu . Asa a castigat alegerile si domnul presedinte Johannis ...
Aveti multe atuuri in plus si in favoare, raportat la ceilalti candidati ... Asadar, "fiti tare " .... chiar daca n-o sa placa partidului ... ! Ideal ar fi fost sa candidati ca "independent " cu/pe " liste de sustinatori " .

24/04/16 12:12
ganditorul

”Împreuna întinerim Bistrita” :o)))

Dolha una spune alta face.

Lista tinerilor :o))) de pe locurile eligibile a PNL-ului Portocaliu: Dolha 46 ani, Hangan 48 ani, Moisil 43 ani, tanarul Chereji numai vreo 63 de ani :o))) si Peteleu 49 ani...

Halal tineri, niciunul intre 20 si 30 de ani, niciunul intre 30 si 40 de ani.

Cum crezi ca pune cineva botul la ce spui daca minti inca din slogan (Împreuna întinerim Bistrita).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5