Avocatul Diana Morar a început cu dreptul mandatul de consilier municipal

Mandatul de consilier local al avocatului Diana Olivia Morar (PNL) a fost validat de către Consiliul Local Bistriţa, aceasta depunând jurământul în plenul şedinţei ordinare. Diana Morar i-a luat locul lui Adrian Florin Chereji, care a demisionat la începutul acestei luni, şi va activa în Comisia Juridică.

Diana Morar deţine Societatea Civilă de Avocaţi Morar & Asociaţii, urmând doctoratul la Universitatea Valahia din Târgovişte. Este copreşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud.

Noul consilier municipal şi-a intrat în rol foarte bine, punctând o serie de aspecte la mai toate proiectele de pe ordinea de zi, fapt ce denotă că şi-a făcut temele temeinic, asta chiar dacă nu a participat la şedinţa comisiei de specialitate, pentru că nu era încă validată.
"Prima ședința in Consiliul Municipal. Chiar dacă punctele de vedere nu sunt mereu congruente, exista argumente, dezbateri, analize, propuneri. Contradictia naște progres. Majoritatea decide. Cel mai important însă este sa nu uitam niciodată menirea pentru care suntem acolo. Sa ne aducem aminte cu fiecare ocazie ca ne-am obligat prin jurământ sa facem tot ce ne sta in putința profesional pentru binele cetățenilor bistrițeni care ne-au trimis acolo prin votul acordat. Va mulțumesc tuturor colegilor pentru frumoasa primire și îmi exprim întreaga apreciere fata de domniile voastre" spune Diana Morar. 

*** 

Diana Morar a primit un buchet de flori din partea preşedintelui PNL Bistriţa, Sorin Hangan, la depunerea jurământului fiind prezent soţul acesteia, Tudor Filip, şi liberalul Jenor Beudean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5