Radu Moldovan: Liviu Dragnea are dreptul şi autoritatea de a conduce în continuare PSD

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Social-Democrat, Emil Radu Moldovan, a  cerut celor peste 150 de delegaţi de la Conferinţa Extraordinară a PSD Bistriţa-Năsăud să adopte o Rezoluţie prin care să-şi exprime sau nu susţinerea pentru liderul naţional Liviu Dragnea, asta dacă tema va fi pe ordinea de zi a Congresului.

 „Deşi nu avem o ordine de zi, nu ştim dacă la Congres va fi pe ordinea de zi un vot de încredere (nu ştiu dacă e cea mai potrivită exprimare), eu o să le propun colegilor mei în Conferinţa Judeţeană Extraordinară să mandateze delegaţii la Congres ca în condiţiile în care va avea loc un astfel de vot, să voteze într-un fel sau altul. Vom vedea ce decid colegii noştri în conferinţă, dacă vor fi de acord să adoptăm o rezoluţie prin care delegaţii desemnaţi la Congres să acorde sprijinul actualului preşedinte al partidului”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

         Liderul judeţean al social-democraţilor a menţionat că este de acord cu preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, care crede că Liviu Dragnea a fost ales în modul cel mai statutar cu putinţă. „Preşedintele Liviu Dragnea a fost ales de 400.000 de membri de partid. E adevărat că mai sunt unii sporadici şi rari care mai contestă autoritatea. Am condus tot timpul această organizaţie colegial, cu o structură colegială. Atunci când a fost discuţia de a fi retras sprijinul politic fostului prim-ministru Mihai Tudose, l-am rugat pe secretarul organizaţiei să consulte Biroul Permanent al Organizaţiei. Vreau să vă spun că în unanimitate, preşedintele, cei 14 vicepreşedinţi, secretar, trezorier, preşedintele organizaţiei de tineret, de femei, seniori, au optat pentru a-l sprijini pe preşedintele Dragnea. Eu cred că modul în care el a condus campania electorală, programul de guvernare, modul în care a condus partidul la succes îi dă dreptul şi autoritatea de a conduce în continuare PSD”, a completat Radu Moldovan.

         Acesta a menţionat că în PSD BN nu există membri nemulţumiţi d emodul în care este condus partidul, mai ales că PSD este într-o luptă cu „tot felul de instituţii şi sisteme”.

„În organizaţia judeţeană PSD Bistriţa-Năsăud nu am întâlnit un membru care să-şi exprime vreo nemulţumire vizavi de modul în care este, în momentul de faţă condus PSD, care este între-o bătălie cruntă cu tot felul de instituţii şi sisteme care, din păcate, nu vor să lase statul cetăţenilor şi cetăţenii să fie cei care decid ce se întâmplă cu conducerea statului.

Îmi doresc ca toată lumea să fie egală în faţa legii, ca toţi cei care greşesc să plătească, toţi cei care încalcă legea să fie sancţionaţi, dar cred că într-o stare de tensiune permanentă România nu poate funcţiona. Cred că este nevoie de negociere politică, de înţelepciune, toate instituţiile importante ale statului ar trebui să gândească foarte serios la un nou proiect de ţară. Mă refer la Preşedinţia României, la Guvernul României, la Parlament, la Academia Română, la toţi care sunt decidenţi în această ţară”, a concluzionat Radu Moldovan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]