Social-democraţii se reunesc în Conferinţă extraordinară pentru a stabili delegaţii la Congres. Daniel Suciu: Nu candidez!

  Social-democraţii bistriţeni s-au reunit  în această după-amiază, de la ora 17, în cadrul unei Conferinţe judeţene extraordinare pentru desemnarea delegaţilor organizaţiei judeţene pentru Congresul din 29 iunie.
          „PSD Bistriţa-Năsăud va avea 84 de delegaţi, acelaşi număr ca la congresul precedent. Nu va fi un mandat pentru susţinerea unui candidat. Fiecare va vota după propria conştiinţă”, a declarat preşedintele PSD, Emil Radu Moldovan.
          În cadrul Congresului extraordinar al PSD se vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului, urmând ca celelalte funcţii de conducere să fie alese în cadrul unui congres ordinar.
          În spaţiul public au apărut zvonuri că vicepremierul Daniel Suciu ar candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD. „Nu comentez zvonurile. Nu mi-a spus nimeni nimic. Oricare dintre colegii mei care doresc să candideze la una dintre cele trei funcţii sunt convins că va primi sprijinul organizaţiei. Nu am primit nicio solicitare până la ora aceasta că vreun coleg ar dori să candideze la congresul de săptămâna viitoare. Conform Statutului, trebuie să ai sprijinul organizaţiei. Vorbesc cu Daniel în fiecare zi, ultima dată miercuri seara, şi nu a spus nimic în sensul ăsta”, a declarat liderul PSD BN, Emil Radu Moldovan.
 
Contactat telefonic, vicepremierul Suciu ne-a declarat că NU candidează pentru nicio funcție și că nu comentează zvonurile apărute.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5