Daniel Suciu: Candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD ! Radu Moldovan: Felicitări și mult succes!

Social-democraţii bistriţeni vor avea pentru Congresul din 29 iunie 84 de delegaţi, acelaşi număr ca la congresul precedent. În cadrul Congresului extraordinar al PSD se vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului, urmând ca celelalte funcţii de conducere să fie alese în cadrul unui congres ordinar.
Vicepremierul Daniel Suciu candidează pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD. "Țin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier județean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face și va face lucruri bune pentru România. Am făcut și greșeli și trebuie să ni le asumăm, pentru că doar așa vom recâștiga încrederea oamenilor. Așadar, candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulțumesc colegilor mei de acasă și tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD" a spus, azi, Suciu.
Liderul PSD BN, Emil Radu Moldovan, nu a întârziat cu felicitările: "Colegul nostru Daniel Suciu a decis să candideze la funcția de Președinte Executiv al PSD în 29 iunie! Felicitări Daniel și mult succes! Suntem alături de tine!".

Comentarii

23/06/19 11:10
Vizitator

Acest Daniel Suciu, in primul mandat de parlamentar a fost purtător de cuvânt (si de geantă) a lui Valeriu Zgonea- cel care se autointitulase „colegul lui Mihai Viteazul”. In cel de-al doilea mandat de deputat a devenit purtător de geantă a lui Liviu Dragnea. Si pentru că a fost ca un câine credincios stăpânului, a fost recompensat cu numirea in functia de ministru al dezvoltării regionale- o palarie prea mare pentru el. In rest, nu s-a remarcat prin nimic. In schimb, a rămas de pomina cu o interventie in parlament in care se adresa opozitiei spunând: „În politică, doar boii sunt consecvenţi. Nu mai fiţi consecvenţi!”
E clar că PSD-ul are nevoie de o reformare profundă, după ce Dragnea l-a adus pe marginea prăpastiei. Numai că această reformă nu se poate face cu oameni mediocri precum Dăncilă, Suciu sau altii ca ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5