Daniel Suciu: Mulțumesc celor 1352 de colegi care mi-au acordat încrederea. Felicitări echipei nou alese!

Vicepremierul Daniel Suciu a transmis un mesaj de mulţumire, după Congresul extraordinar al PSD, tuturor celor care l-au votat, dar a felicitat şi noua echipă de conducere a social-democraţilor. 

"Mulțumesc celor 1352 de colegi care mi-au acordat încrederea. Și da, am fost eu însumi vorbind pentru sufletul din noi, pentru că de aici pleacă totul. Mă bucur că nu l-am pierdut în anii de politică și le sunt profund recunoscător celor care au fost alături de mine în această provocare. Restul e, deja, poveste. O poveste frumoasă a unei zile grele. Felicitări echipei nou alese!", a scris,pepagina de facebook, deputatul bistriţean Daniel Suciu. 

Funcţia de preşedinte executiv a fost adjudecată de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, de altefl unul dintre social-democraţii care au anunţat că vrea să intre în competiţia de desemnare a candidatului PSD pentru prezidenţiale. 

***

În discursul său, acesta a menţionat că partidul avea nevoie de această competiţie.Suciu a menţionat că a venit pe scena congresului pentru a le cere ajutorul pentru a pune "acest partid din nou în inimile oamenilor".

„Se spune că victoria are mereu mai multe moaşe şi înfrângerea este orfană. Dacă PSD nu a câştigat alegerile în 26 mai, să ştiţi că vina ne aparţine nouă tuturor. Şi trebuie să învăţăm din asta, şi trebuie să mergem din nou deschişi şi înainte de a le mai cere oamenilor votul, trebuie să le câştigăm inimile. Şi înainte de a vă cere dumneavoastră votul, eu chiar sper că vă voi cuceri inimile, pentru că de aici pleacă tot", a declarat  Daniel Suciu.

Vicepremierul Daniel Suciu a adăugat că PSD va mai pierde alegeri, dar va şi câştiga, pentru că aşa se întâmplă în orice democraţie, iar românii şi cei 700.000 de membri aşteaptă de la PSD să  nu să ne mai certe, pentru că şi acest fapt a  dus partidul în această situaţie. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5