Vicepremierul Daniel Suciu: Vom face tot ce am învăţat în aceşti ani de politică şi de administraţie ca să câştigăm alegerile!

Vicepremierul Daniel Suciu a declarat, în cadrul Conferinţei de alegeri, că deşi a cutreierat ţara, din postura de ministrul alDezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, „nicăieri nu e ca acasă”.

„Nu pot acasă să vă vorbesc nici ca invitat, nici măcar ca ministru. Vreau să-mi fac o datorie de onoare şi să vă mulţumesc dumneavoastră, colegilor şi prietenilor mei din PSD Bistriţa-Năsăud,pentru că acum trei săptămâni am fost într-o competiţie la Congresulpartidului,iar colegii şi prietenii mei mi-au fost alături. Vă mulţumesc din tot sufletul, pentru mine a contat cel mai mult acest suport. Nu am să vă vorbesc nici despre PNDL, nici despre miile de proiecte, noi şi dumneavoastră ştim ce am făcut în acest judeţ”, a menţionat deputatul Daniel Suciu.

Vicepremierul a menţionat că au trecut anii peste echipa PSD – Radu Moldovan, Nicu Moldovan, Romeo Florian – însă sunt suficient de tineri să lupte în continuare.

„Ai îmbătrânit, Radule, dar nu suficient de mult! (...) Am cam îmbătrânit puţin, împreună, dar am avut grijă să avem şi tineri pe lângă noi. Am spus că nu am îmbătrânit suficient de mult, pentru că abia în 2020 tragem linie. Niciodată, oriunde m-am dus, nu am vorbit decât cu respect şi cu mândrie că sunt din Bistriţa, din Bistriţa-Năsăud şi din PSD Bistriţa-Năsăud. Aşa cumulţi ani trecuţi peste noi, aici în judeţul Bistriţa-Năsăud, ne-am făcut datoria,  şi cifrele au fost puse,şi statisticile au fost puse, dar oamenii văd că se întâmplă aceste lucruri, doar trebuie să coborâm în mijlocul lor. Fac la minister ceea ce am făcut alături de bunii meiprieteni din Sângeorz Băi. Am stat mereu între oamenişi le-am spus, am plecat capul atunci când au spus căam greşit, dar niciodată nu m-am ruşinat de faptul că sunt pesedist şi vă rog sănu o faceţi nici dumneavoastră. Echipa aceasta, PSD BN, am schimbat fundamental acest judeţ şi asta o vom face. Nu suntem suficient de bătrâni ca să nu o facem nici mâine, nici la alegerile prezidenţiale, nici la alegerile locale şi nici la alegerile parlamentare. Vă asigur că vom face tot ceea ce ţine de noi, ce am învăţat în aceşti ani de politică şi de administraţie ca să câştigăm alegerile”, a spus Daniel Suciu.

Vicepremierul a adăugat căatunci când este întrebat „De-al cui este?”, spune că este”de-al lui Radu Moldovan, de-al lui Iosif Gabor, de-al lui Nelu Szabo, de-al lui Doina Pană şi de-al tuturor colegilor mei”.

La final, acesta a ţinut să-l felicite pe primarul Valer Avram de la Măgura Ilvei care a devenit tată ...de fată – Valeria – dar şi pe Viluţ Matei din Miceştii de Câmpie care este sănătos şi a putut reveni în rândurile PSD, gândurile sale îndreptându-se şi spre famila sa pesedistă din Sângeorz –Băi.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5