Liviu Dragnea (PSD): Îl sfătuiesc pe Radu Moldovan să candideze. Este un preşedinte bun şi eficient

Liviu Dragnea, coordonator politic al Partidului Social Democrat, consideră că actualul preşedinte al Consiliului Judeşean Bistriţa-Năsăud trebuie să candideze şi la alegerile locale din 2016, pentru că doar după două mandate îşi poate finaliza programul de dezvoltare al judeţului.

         „Îi dau acelaşi sfat (n.n. – ca în 2012). Să candideze din nou pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru că Radu Moldovan este este un preşedinte bun şi eficient, un om care îşi iubeşte judeţul, un om care ştie să facă administraţie, un om care împreună cu Ovidiu Creţu, în special, şi cu ceilalţi colegi primari, au gândit şi realizează un program de dezvoltare pentru acest judeţ trainic, nu vise, nu proiecte iluzorii.

         Este un om care, în viziunea mea, încă o dată preşedinte de Consiliu Judeţean, măcar, poate finaliza un program de dezvoltare pentru judeţ”, a declarat Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Acesta a menţionat că Guvernul a finalizat negocierile pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020, care însumează sume importante pentru proiectele de dezvoltare locală. „Radu fiind un om cu experienţă, şi Ovidiu (n.n. – Creţu), cred că ar fi bime să existe aici o continuitate în administraţie”, a menţionat Dragnea.  

Liviu Dragnea, coordonator politic al Partidului Social Democrat, şi secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, se află într-un turneu prin filialele social-democrate din ţară pentru a vedea „starea de spirit din fiecare organizaţie, care este nivelul de determinare în ceea ce priveşte pregătirea pentru alegeri, de asemenea care este stadiul alegerilor interne din partid, când intenţionează să organizeze Conferinţa Judeţeană de alegeri”, dar şi pentru discuţii pe oferta electorală a PSD pentru perioada 2016-2020. Până în prezent, cei doi lideri au ajuns la Suceava, Botoşani şi Bistriţa-Năsăud.

         În această după-amiază, Liviu Dragnea şi Andrei Doleanschi s-au întâlnit atât cu primarii social-democraţi, cât şi cu activul social-democrat din Bistriţa-Năsăud – preşedinţi de organizaţii, parlamentari, primari, aleşi locali şi judeţeni – în fapt, membri ai Comitetului Executiv PSD BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5