Radu Moldovan: Greul de acum începe! PSD rămâne cel mai mare partid din România

Preşedintele Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, susţine că prezenţa liderului Viorica Dăncilăîn turul 2 nu este o surpriză, pentru că PSD rămâne cel mai mare partid din România.

         „E ceea ce ne aşteptam, numai că nu am motive foarte mari să mă bucur pentru că, pentru prima dată, candidatul PSD nu câştigă turul I la alegerile prezidenţiale. Sunt încrezător că s-ar putea să fie un lucru bun pentru noi. În trei runde de alegeri prezidenţiale am câştigat turul I şi am pierdut turul 2, acuma, intrând de pe locul 2, putem avea o speranţă să finalizăm pe locul 1. Vă mărturisesc cu sinceritate, fără a fi lipsit de modestie, nu am avut emoţii vizavi de intrarea candidatului PSD în turul 2. Partidul Social Democrat rămâne cel mai mare partid din România, cu organizaţii foarte puternice, şi oricât de mult s-ar încerca să fie destrucurat, e foarte greu. Greul de acum începe pentru noi, de mâine,pentru că mai sunt două săptămâni, pentru a putea să încercăm să-i convingem peoameni să fie alături de noi pe 24 noiembrie”, a declarat preşedintele Emil Radu Moldovan.

         Potrivit acestuia, votul din Diaspora nu mai poate modifica rezultatele privind locul 2, chiar dacă s-ar înregistra circa 800.000 de voturi,pentru că Dan Barna ar trebui să aibă o majoritate covărşitoare.

         Liderul PSD BN a menţionat căîi este foarte greu să facă predicţii  faţă de scorul PSD la nivel de judeţ. „Îmi doresc să avem un rezultat cât mai bun. Ammuncit olună de zile, trei echipe de campanie cu peste 100 de oameni au fost din casă în casă. Alegerile prezidenţiale tot timpul sunt atipice, oamenii comunică, răspund, dar nu aş putea să fac predicţii”, a declarat Radu Moldovan.

         Potrivit acestuia, prezenţa mare la vot, la fel ca şi la europarlamentare, este un lucru foarte bun, atât în România, cât şiîn Diaspora. „Cifrele statistice sunt false. Acest aproximativ 50% este peste 70% în realitate, ţinând cont că milioane de români nu sunt în ţară. Prezenţa la vot este una foarte bună care în mod real este de peste 70%”, a concluzionat liderul PSD BN.  

Comentarii

11/11/19 11:30
Aurel

Logica lui Gâgă. Răducu spune că „spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima”. Concluzia logică este că nici el nu are creier din moment ce a votat cu inima. Prostia e molipsitoare. Stând prea mult intre idioti ajungi să-i depăsesti. De altfel nu-i prima dată când Răducu comite atfel de tâmpenii. Spre exemplu, in emisiunea „România 2019” realizată de la Colibita, Răducu afirma că se roagă ca Iohannis să nu reusească in alegerile prezidentiale: Mă rog bunului Dumnezeu, chiar dacă toate sondajele îi dau șanse să câștige să se întâmple o minune Dumnezeiască, chiar dacă ajunge în turul 2, sa nu mai ajungă președintele României, pentru că încă 5 ani cu el vor fi un dezastru ”. Se pare că se adevereste vechiul proverb românesc care spune că „glasul măgarului nu se aude în cer”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5