Deputatul Bogdan Ivan: Oameni valoroşi în PSD Romuli - primarul Ioan Moniţa, chef Nina Rus, ing. Nicu Herţa

Organizaţia PSD Romuli este mai puternică ca oricând, susţine deputatul Bogdan Ivan, după conferinţa de alegeri care a avut loc.
"Romuli este o frumoasă comună de munte, cu oameni demni și harnici, condusă de o echipă puternică, care îl are în frunte pe primarul Ioan Monița.
Principala prioritate pe care o avem în perioada următoare pentru Romuli este construirea a două poduri (unul peste râul Sălăuţa și unul peste Râul Strâmba) și modernizarea a două drumuri comunale (Frumuşica și Şetref).
Mă bucur că în echipa PSD Romuli au venit mulți oameni valoroși, cum ar fi primarul comunei, Ioan Monița, Chef Nina Rus care va conduce Organizația femeilor social-democrate, inginerul Nicu Herța (TSD) și mulți alți colegi de calitate!
Le mulțumesc colegilor mei din conducerea organizației județene, alături de care am mers la Romuli: dlui Nicu Moldovan (primarul orașului Beclean), dlui Ioan Deneș (senator), dnei Camelia Tabăra (vicepreședinte CJ), dnei Monica Săsărman (secretar de stat Ministerul Dezvoltării).
Le urez mult succes colegilor mei și îi asigur de tot suportul meu în proiectele de dezvoltare ale comunei Romuli!", a transmis deputatul Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5