Acasă la Chef Nina Rus, competiţie gastronomică pe cinste, cu juraţi pe măsură. De Mărţişor, s-a dat startul unei campanii emoţionante. Iulia Dragu şi Clubul Femeilor Solidare Năsăud vor vizita oamenii singuri din munți

De Mărțișor s-a dat startul unei campanii umanitare prin care oamenii ce trăiesc singuri in căsuțele lor din munți vor fi vizitati nu doar pentru a le aduce vorbe bune, ci si cu alimente. Doamnele din Clubul Femeilor Solidare Năsăud, s-au duelat gastronomic pentru semenii noștri, izolați în Munții Rodnei şi Munții Apuseni. La Păstrăvăria Rin, sub coordonarea Chef Nina Rus a fost o competiţie pe cinste, startul Campaniei umanitare ,,Împreună pentru cei izolați în munți".
Juriul a fost format din primarul Ioan Moniţa, directorul Asociaţiei „Produs în Bistriţa-Năsăud” – Elena Bărbos, Vasile Leahu, Ciprian Săsărman - Cramei Lechburg Lechința, Bogdan Rus şi Iulia Dragu au premiat „Farfuria magică”, cele două echipe – galbenă şi albastră – gătind reţete bazate pe păstrăv, respectiv lup de mare. Ambele echipe am fost declarate câştigătoare, una a premiului juriului şi alta a publicului, întreaga competiţie fiind transmisă live pe facebook.
"Ne-am unit pentru o cauză nobilă, iar experiența dăruită de gazda noastră a fost incomensurabilă. Chef Nina Rus - Păstrăvăria Rin, un om cu un suflet nobil și frumos , a transmis fetelor din ,,Clubul Femeilor Solidare Năsăud "cele mai intense sentimente de împlinire și bunăstare! Un alt vis devenit realitate.
Mulțumim juraților pentru prezență! Mulțumim tuturor celor care ne-ați urmărit și susținut! Mulțumim familie Rus pentru ospitalitatea impecabilă ,sunteți fantastici ! Mulțumim Cramei Lechburg Lechința, care a premiat câștigătoarele concursului gastronomic ! Ce s-a mai câștigat? O experiență unică și startul unei Campanii umanitare pentru semenii noștri izolați în munți.Felicitări, femei de nota 10*" a declarat Iulia Dragu, coordonatoarea preşedinta Asociaţiei Mereu Împreună.
" În postul Paștelui vom lua drumul munților pentru a aduce un strop de lumină semenilor noștri care nu au alături de ei decât Cerul si pe Dumnezeu. Proiectul a debutat la Pastravaria RIN din Romuli, acolo unde două echipe de doamne din Clubul Femeilor Solidare s-au întrecut într-o competiție culinară. A fost o bucurie pentru mine să fiu în juriu alături de Elena Bărbos, primarul Ioan Monita si de alti invitați. Felicitări Iulia Dragu si Nina Rus pentru inițiativă" a declarat scriitorul Menuţ Maximinian.
A fost modul prin care s-a dat startul campaniei prin care o caravană a Clubului Femeilor Solidare va porni spre cele mai îndepărtate case din munţi.
Cei care doriti sa dati o mână de ajutor la Pastravaria RIN se află o urmă pentru donații sau puteți lua legatura si cu Iulia Dragu pe pagina Clubul Femeilor Solidare. Felicitări tuturor, un post binecuvântat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5