Deputatul Bogdan Ivan (PSD): Șeful IȘJ Bistrița-Năsăud nu are altă prioritate decât împărțitul funcțiilor de directori

Deputatul social-democrat Bogdan Ivan a reacționat față de numirile de directori din sistemul de învățământ bistrițean, într-o postare pe facebook.

"Copiii și dascălii nu știu când încep școala (online sau în bănci), dar Mihai Mureșan (PNL), șeful Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud nu are altă prioritate decât împărțitul funcțiilor de directori de școală colegilor din PNL și USR Plus.
Fără selecție de CV-uri;
Fără cerințe și indicatori de performanță;
Fără a da altor candidați oportunitatea de a-și manifesta intenția de a fi directori;
Fără consultarea cadrelor didactice sau a comunității locale.
Direct din “pix-ul” Inspectorului General Mihai Mureșan. De astăzi până în 31 August.
Un profesor de religie, director al Liceului Sanitar și multe alte aberații. Sau la Prundu Bârgăului, Liceul ,,Radu Petrescu" directorul actual, Dna Constanța Neuc, care a dus un liceu din mediul rural la promovabilitate de 93%; 10 note de 10 la bacalaureat nu a avut nicio șansă în fața unui susținător USR Plus", transmite deputatul Bogdan Ivan.

Comentarii

09/01/21 13:11
un cetatean

Ei domnule Ivan, pana ati fost la butoane de acest aspect v-ati ocupat voi si era"normalitatea" in invatamant, Vedeti cum se-nvarte roata,iar acum cand altii continua practica initiata de voi, vai, vai ce deranjati sunteti!
Nu nesocotiti memoria cetatenilor, care se vede ca este superioara politrucilor mincinosi si vocali.
Trezitri-va la realitate, realitate care voi ati construit-o!

09/01/21 13:18
PSD = PNL

Sunt întru totul de acord cu acest Ivan Turbincă al Bistriței. Funcțiile de director trebuiau împărțite la Bistrița de d-na Camelia Tabără atentă la șoapta rușilor, moldovenilor ori altor creți.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5