Deputatul Cristina Iurişniţi: Cine a votat pentru menținerea pensiilor speciale.

Declaraţie politică

Votul la următoarele două runde de alegeri, locale și parlamentare este esențial! Vechile partide nu doresc decât să își păstreze vechile privilegii. PSD si UDMR continuă politica ipocriziei, politica anti-cetățeni!

In județul pe care îl reprezint in calitate de parlamentar la Camera Deputaților, cei doi senatori PSD, Ioan Deneș și Ioan Simionca (toți parlamentarii ALDE au trecut în bloc la grupul parlamentar PSD), au votat împotriva impozitării pensiilor speciale cu 90%, singura soluție viabilă față de deciziile unei Curți Constituționale activată la nevoie in instrument politic!

Este demult cunoscut că cea mai mică pensie din România este de 704 de lei, în timp ce cea mai mare prin nesimțirea ei este de 70.000 de lei.

Proiectul USR de impozitare cu 90% a pensiilor speciale a fost respins de majoritatea PSD de la Senat. La Camera Deputatilor va fi votul decisiv!

 

Cristina Iurișniți, deputat USR

 

Comentarii

17/06/20 10:13
cititor

DOAMNA DRAGA, cei aflati la guvernare, toti au votat pentru desfiintzarea lor , deoarece stiau dinainte ca majoritatea in Parlament o au cei de stanga SI STIAU CA " SALARIILE SI PENSIILE SPECIALE " nu vor dispare si ca de fapt NIMENI DINTRE POLITRUCII SUSPUSI NATIONAL NU VOR ACEST LUCRU, INCLUSIV AI CELOR DE DREAPTA ! Voturile sunt doar o mascarada , iar coalitia de la guvernare s-a opus asa doar de " amorul artei politice " , sa dea bine in ochii "prostului " . Cei de stanga au votat pentru sustinerea lor in continuare, tot asa... adica stiau tacit ca oricum voturile celor de dreapta n-au valoare si ca se opun doar ca sa faca " circ " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5