Deputatul Daniel Suciu: Fermierii vor putea realiza construcții pe terenuri extravilane, dacă acestea au ca destinație activități agricole!

O lege importantă pentru fermieri a fost adoptată în Parlament! Astfel, a fost votat actul normativ care dă fermierilor posibilitatea de a realiza construcții pe terenuri extravilane, dacă acestea au destinație agricolă, fără a mai fi necesară trecerea terenurilor în intravilan. Actul normativ deblochează multe situații în care exploatațiile agricole nu se pot dezvolta și nu pot accesa fonduri europene.
"Ești fermier și ai vrut să derulezi un proiect, poate pe fonduri europene, dar legislația te obliga să treci terenurile din extravilan în intravilan? Dacă da, ai scăpat de PUZ și birocrația aferentă pentru că am votat azi un proiect de lege prin care fermierii vor putea realiza construcții pe terenuri extravilane, dacă acestea au ca destinație activități agricole, fără a mai fi necesar să le treacă în intravilan şi ai făcut economie și de timp, și de bani, odată cu această lege, inițiată de parlamentari PSD, printre care mă număr și eu", a transmis deputatul Daniel Suciu.

Comentarii

16/11/21 16:35
Ion Ciot

Iar a descoperit domnul deputat cine a inventat roata. Fermierii de care vorbește sunt în intravilan și se c--ă peste capul nostru cu animale cu tot. Dar cei care trebuie să-i vadă au miopie, probabil inoculată de șefii de partid!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5