Deputatul Daniel Suciu, purtător de cuvânt al preşedintelui Camerei Deputaţilor

Deputatul social-democrat Daniel Suciu este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Funcţia nu este prevăzută în organigrama Camerei Deputaţilor, nu este remunerată, însă reprezintă un mijloc de iniţiere în mecanismele din Parlamentul României. De asemenea, Daniel Suciu îşi va putea valorize abilităţile de comunicare, ţinând cont de trecutul său în presă.

Parlamentarul bistriţean va rămâne şi purtător de cuvânt al filialei judeţene a Partidului Social Democrat, la Bistriţa fiind vorba strict de o funcţie politică pe care o deţine de patru ani.

Daniel Suciu este licenţiat în ştiinţe politice al Universităţii “Lucian Blaga” Sibiu, urmând cursurile unui master în management politic la Şcoala de Studii Academice “Ovidiu Şincai” Bucureşti. A debutat ca jurnalist în presa locală, a fost corespondent la Evenimentul Zilei, iar în 2007 devine director de cancelarie la Prefectura Bistriţa-Năsăud. Ulterior, s-a lansat în politică, în calitate de consilier parlamentar, apoi consilier judeţean, pentru ca în 2012 să-şi adjudece Colegiul 2 de la Camera Deputaţilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5