Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Daniel Suciu, la Chişinău: A fost reconfirmat sprijinul total al României pentru parcursul european asumat de Republica Moldova

O delegaţie parlamentară condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a început, luni, o vizită oficială de două zile în Republica Moldova.
Din delegaţie face parte deputatul Daniel Suciu, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Vizita are loc la invitaţia preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu. Agenda vizitei mai include întrevederi cu preşedintele Maia Sandu şi cu prim-ministrul Natalia Gavriliţa.
"O zi plină în Republica Moldova, alături de frații noștri într-o perioadă extrem de complicată, având în vedere războiul din Ucraina. În toate discuțiile noastre, cu Igor Grosu, președintele Parlamentului vecin, Natalia Gavriliță și Maia Sandu, premierul și președintele Moldovei, am reconfirmat sprijinul total al României pentru parcursul european asumat de omologii noștri. Și nu puteam să nu avem o întâlnire de suflet cu Mitropolitul Petru al Basarabiei, trăitor al ortodoxiei române pe meleagurile lui Ștefan cel Mare și Sfânt", a scris deputatul Daniel Suciu, pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5