Activitatea parlamentară în cifre

Daniel Suciu, deputat PSD: Am primit peste 100 de oameni în audienţă

După prima sesiune parlamentară, m-am gândit că este binevenită o trecere în revistă a activităţilor pe care le-am întreprins în această perioadă, mai ales că le-am promis celor care au avut încredere în mine că voi fi deschis tot timpul şi le voi spune cu ce se ocupă alesul lor, scrie deputatul PSD Daniel Suciu pe pagina de Facebook.

,,La începutul mandatului, am optat pentru Comisia de politică externă şi pentru grupurile de prietenie cu Franţa şi Rusia. Am fost repartizat la Comisia de munca şi în grupurile cu Republica Cuba şi Irlanda. Dar, recunosc că nu îmi displace deloc. Am luat cuvântul de trei ori în plenul Parlamentului (nu e mult, dar pentru un boboc e foarte bine).

Am iniţiat, împreuna cu diverşi colegi, 13 iniţiative legislative şi am participat la 785 de voturi. Nu am lipsit decât o data de la şedinţele Parlamentului, motivat de problemele de sănătate ale fiicei mele. Am fost în delegaţie oficială, împreună cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în Armenia, unde am participat la întrevederile cu preşedintele acestei ţări şi cu speaker-ul Parlamentului Armean. De asemenea, am participat la întâlniri cu ambasadorul Indoneziei şi Irlandei, precum şi cu preşedintele Parlamentului Serbiei.

Am primit, până astăzi, peste 100 de oameni în audienţă şi am făcut deplasări în 18 dintre cele 23 de unităţi administrativ-teritoriale de pe raza colegiului pe care îl reprezint. La sfârşitul sesiunii parlamentare am acceptat propunerea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, de a fi purtătorul de cuvânt al domniei sale, aşa că mă aştept la o activitate şi mai intensă în perioada următoare”, spune deputatul PSD Daniel Suciu.

Daniel Suciu este deputat PSD ÎN Colegiul 2. La alegerile parlamentare din 2012, Suciu a fost votat de 54,32% dintre alegători.

Sursa: Facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5