Deputatul Diana Morar: Audiențe la birourile parlamentare din Bistrița și Năsăud! Pentru mine este una dintre cele mai importante activități din experiența de deputat

Deși este vacanță parlamentară, activitatea deputatului liberal Diana Morar în circumscripție este una intensă."Am început din această săptămână audiențele și întâlnirile cu cetățeni și colegi din PNL, pe diferite teme de interes pentru comunitate și nu numai. Pentru mine este una dintre cele mai importante activități din experiența de parlamentar și o fac cu bucurie ori de câte ori sunt în județ. Conectarea cu oamenii pe care îi reprezint cu onoare în Parlamentul României, discuțiile despre problemele lor punctuale, nevoile și așteptările de la cei care conduc țara sunt baza unui mandat echilibrat și centrat pe cetățeni.
Așadar, dragi bistrițeni, va aștept cu drag la audiențe, la sediul PNL din mun. Bistrita, precum și la biroul parlamentar din Năsăud, pe întreaga perioada a vacantei parlamentare ( lunile iulie și august, cu mici excepții):
✅Bistrița, de luni până joi, între 12.00 și 15.00
✅Năsăud, vineri, între 9.00 și 12.00.
#ParlamentarPentruOameni", transmite deputatului liberal Diana Morar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5